Toborozzák már a Gázába költöző zsidó telepeseket

A palesztin népirtás újabb fázisához érkeztük. Folyamatosan valósulnak meg az októberben prognosztizáltak. Nagyon úgy néz ki, hogy kitelepítik, elüldözik, meggyilkolják a palesztinokat, hogy zsidókat telepítsenek be a világ legnagyobb koncentrációs táborának a területére. A kormányzat is erőteljesen támogatja az ötletet…

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Az izraeli Knesszet tagjai január 4-én összeültek, hogy megvitassák, hogyan nézne ki a Gázai övezet jövője a háború után, és az izraeli média szerint olyan telepesek toborzására szólítottak fel, akik hajlandóak lennének odaköltözni.

A találkozón tanácselnökök, rabbik és közéleti személyiségek is részt vettek.

Az izraeli News12 szerint a Nachala mozgalom, amely a telepesek szervezéséért felelős, hogy új területeken telepeket alakítsanak ki, január 28-án találkozik jeruzsálemi székhelyén, hogy tovább vitassák kérdéseket.

A találkozót “a harcok következő szakaszával kapcsolatos gyengülés riasztó jelei és a Gázai övezetben történő települések létesítésére való felhívás miatt” szervezték meg.

A csoport közölte, hogy a Gázai övezetben egyre nagyobb igény mutatkozik új települések létesítésére, és “ezrek” kérték, hogy egy új település részesei lehessenek ott.

A január 28-i találkozón várhatóan bemutatják a Gázában építeni tervezett települések térképeit.

A Nachala mozgalom azt is hozzátette, hogy a korábbi konferenciákon a Knesszet tagjai is jelen voltak, akik támogatták a kezdeményezést. Köztük olyanok, mint Tali Gottlieb, Ariel Kellner és Limor Son Har Melech.

A Nachala mozgalom elnöke, Daniela Weiss elmondta: “Az október 7-i szörnyű mészárlás után napról napra több minisztert és Knesszet-tagot hallunk, akik megértették, hogy csak egyetlen lehetőség van arra, hogy véget vessünk a gázai ellenséggel folytatott harcoknak – és ez az, hogy a földet visszaadjuk Izrael népének, és Gázát zsidókkal telepítsük be.”

Weiss azt is mondta az izraeli médiának, hogy “a háborún kívül is kell, hogy legyenek céljaik”, “a Hamász elpusztításán és a túszok visszaszerzésén kívül”, hozzátéve, hogy “az egész Gázai övezetet új izraeli közösségek lakhelyévé kell tenniük”.

“Körülbelül kétmillió arab maradt a Gázai övezetben, de ők nem fognak ottmaradni. El fognak menni más országokba. Elvesztették az ottmaradásuk okát” – tette hozzá.

Weiss kijelentette, hogy két találkozót tervezett 15 különböző szervezet vezetőivel, hogy megtervezzék a gázai áttelepítést.

“Izraelnek olyan szintű problémákat kell teremtenie az arabok számára, hogy Egyiptom, Jordánia és Törökország kénytelen legyen menekültként befogadni őket, ahogyan Szíriából is tették. Nem szabadna felajánlani nekik cserébe azért semmit, hogy távozzanak. Nem arra összpontosítok, hogy mi a legjobb nekik, hanem arra, hogy mi a legjobb Izraelnek” – mondta.

Euro-Med Human Rights Monitor: Izrael szerveket lop el a gázai holttestekből – nem ma kezdték…

 

(Middle East Eye nyomán Szent Korona Rádió)