Plakátkampányt indított a TEV, az izraeli lobbicsoport Budapesten

Ma Izrael! Holnap Európa! Riogatnak a zsidók a legújabb óriásplakátjaikon: Budapesten, a TEV jóvoltából. A TEV minimum gyanús: egyértelműen egy Moszad-leányvállalat.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Ma Izrael! Holnap Európa! – hívják fel a budapestiek figyelmét a Tett és Védelem Alapítvány (TEV) óriásplakátjai a Bécsi út és a Vörösvári út kereszteződésénél, valamint az Október huszonharmadika utca Petőfi-híd felőli bal és jobb oldalán.

A közösségi finanszírozásból (ahha, persze….) megvalósuló kampány fő üzenete, hogy ez itt izraeli gyarmat, és márpedig úgy kell értelmezni a közel-keleti konfliktust, ahogy Izrael szeretné:

“Fontosnak tartjuk tudatosítani, hogy a Hamász által indított háborúban Izrael és a zsidók csupán első vonalbeli célpontok, a terrorizmus nem áll meg Izrael határainál. A terrorizmus, a világhódításra készülő iszlamizmus nem a zsidók problémája, fenyeget annak a veszélye a jelenség globális méreteket ölt.

Ezért minden eszközzel fel kell hívni a közvélemény figyelmét arra, hogy a hétköznapok biztonságát fenyegető terrorveszély nem Izrael belügye, hanem az emberi méltóság és emberi jogok tiszteletben tartásán, a szabadságon, a demokrácián és egyenlőségen, valamint a jogállamon alapuló nyugati civilizáció legégetőbb kihívása.”

Ehelyett a valóság az, hogy az USA-Izrael tengely általi demokráciaexportok kiürítik a Közel-Keletet: ide jönnek azok, akiket a zsidók elüldöznek, így legalább Európa is “megértő” lesz Izraellel, miközben a zsidóknak bővül az életterük. Fantasztikus terv, amihez sajnos asszisztál az Orbán-kormány.

Olvasónk képei:

(Zsido.com nyomán Szent Korona Rádió)

A törökök által elfogott Moszad-ügynökök száma 46-ra nőtt (videóval)

Izrael célzott gyilkosságai

Epstein a Moszad ügynöke volt?! Mutatjuk kiket hagytak le a listáról (dokumentumok)

Így járt túl a Hamasz a világ legrettegettebb titkosszolgálatán

Izrael módszeresen rabolja el a palesztin gyerekeket (jelentések, dokumentált esetek)

Euro-Med Human Rights Monitor: Izrael szerveket lop el a gázai holttestekből – nem ma kezdték…