Kisgyermeket erőszakoltak a zsidók

Két izraeli tizenévest tartóztattak le Bét Semesben, akik bevallották, hogy molesztáltak és megerőszakoltak egy kétéves kisgyermeket, majd néhány hónappal később azzal vádolták meg ellenségeiket, amit ők maguk követtek el – írja a Kuruc.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Két izraeli tizenévest tartóztattak le az izraeli Bét Semesben, miután egyikük bevallotta, hogy testileg-lelkileg molesztáltak és megerőszakoltak egy két év fél éves kisgyermeket – adta hírül a Jerusalem Post 2023. június 2-án. Aztán néhány hónappal később, mint már oly sokszor a történelemben, azzal vádolták meg ellenségeiket, amit ők maguk követtek el.

A 17 éves gyanúsított a rendőrségnek azt mondta, 17 és fél éves bűntársa kényszerítette, hogy magával vigye 2,5 éves rokonát egy építkezési helyszínre a városban, ahol fényes nappal bántalmazták és megerőszakolták a kicsit.

A rendőrség szerint a gyalázatot nem egy alkalommal követték el, hanem rendszeresen. A bűncselekmény kiagyalóját letartóztatták, míg a kislány rokona házi őrizetbe került.

A Bét Semes-i rendőrség nyomozója azt nyilatkozta, ez volt a legembertelenebb eset, amellyel a munkája során találkozott.

Illegális zsigó telepeket hozna létre Izrael a Gázai övezetben

Az izraeli hadsereg elismerte, hogy civileket is eltalált az al-Maghazi légicsapásban

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)