Orwelli EU-diktatúra Írországban: McGregror ellen “gyűlöletbeszéd” miatt indult eljárás

A bus burns during a demonstration following a suspected stabbing that left few children injured in Dublin, Ireland, November 23, 2023. REUTERS/Clodagh Kilcoyne

Az egykori konzervatív Írország az orwelli totalitarizmus uniós laboratóriumává változott, ahol a migrációs viták és tragédiák kapcsán megszólaló, korábbi UFC-bajnok Conor McGregor “online gyűlöletbeszéd” miatt nyomozás alá került. A migrációs probléma megoldása helyett az ír hatóságok az antidemokratikus törvény elfogadásával próbálják elhallgattatni az ezzel kapcsolatban felszólalni merőket.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

A korábbi ír UFC-bajnok Conor McGregor ellen “online gyűlöletbeszéd” miatt folyik nyomozás: Utóbbi ugyanis a közösségi médiában bírálni merte az ír hatóságokat bevándorláspárti politikájuk miatt.

Az ok: a múlt héten egy algériai migráns öt embert, köztük három gyereket késelt halálra.

McGregor ezután szólalt meg 60 millió követőjének az Instagramon és az X-en:

“Írország, háborúban állunk”.

A késelésre válaszul az állítólagos “500 randalírozó” közül, – akikből legalábbb 34-et letartóztattak-, néhányan felgyújtottak egy buszt és egy rendőrautót, valamint megrongáltak több, migránsoknak otthont adó épületet, a hatóságok pedig felfüggesztették a tömegközlekedést a városban.

Drew Harris ír rendőrfőnök az uniós szóhasználatban szokásos “felháborító jeleneteknek” nevezte a tüntetéseket, amelyeket egy “szélsőjobboldali ideológiától fűtött huligáncsoport” okozott. A multikulturális késeléseket a hivatalos ír EU-tisztviselők nyilván türelmesen elfogadják.

A UFC szupersztárja azonban élesen bírálta a rendőrfőnök megjegyzéseit.

“Ártatlan gyerekeket késelt brutálisan halálra ma Dublinban, Írországban egy mentálisan zavart külföldi…”

– mondta McGregor.

A sportoló így a migránsok tömeges beáramlása elleni vezető hangadóvá vált. Ez az elmúlt hónapokban állítólag a második legmagasabb szintet érte el, és ezzel az egyik legmagasabb egy főre jutó bevándorlási szám az Európai Unióban.

Az ír hatóságok kétségbeesett hisztériakeltéssel reagáltak, és az úgynevezett online gyűlöletbeszéd terjedésének vizsgálatának részeként vizsgálatot indítottak a sportoló ellen.

A vizsgálatra éppen akkor kerül sor, amikor az ír tisztviselők a hírek szerint megkezdik a totalitárius radikális közbeszédről szóló törvény elfogadásának előkészületeit.

Leo Varadker ír miniszterelnök nemrég a helyi médiának nyilatkozva azt mondta, hogy az antidemokratikus törvényt el kell fogadni:

Az antidemokratikus törvényt a lehető leghamarabb, a következő hetekben kell elfogadni, hogy célba vegye azokat az embereket, akik “gyűlöletre és erőszakra uszító üzeneteket és képeket tesznek közzé”.

A valóságban ez egy cenzúratörvény, hogy megakadályozzák a migránsok által elkövetett erőszakos bűncselekményekről szóló tudósításokat.

Lelövetné a tüntető íreket a migráns írországi politikus

Írország után Franciaországban is utcára vonultak a hazafiak megelégelve a migránsokat

(Unser Mitteleuropa nyomán Szent Korona Rádió)