Mi a franc folyik itt?! A Néprajzi Múzeumban is buzikat kell nézegetni

A Néprajzi Múzeum is elkordonozott egy részletet, mert buzeránsokat mutogatnak. Mi folyik ebben az országban?! Méghogy nincs LMBTQP-lobbi?! Miért vannak az állami múzeumokban buzeránsokat mutogató fotókiállítások? Hol van a híres keresztény-konzervatív-nemzeti kormányunk?

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Egy kétnyelvű tábla figyelmezteti a látogatókat azon a kordonon, ami néhány fotó elé van kihúzva a Néprajzi Múzeum nemrég nyílt kiállításán. A táblán a felirat: „A kiállítás ezen része csak 18 év feletti személyek számára látogatható”. Azokat a képeket kerítették el, amelyeket Claudia Andujar félig magyar származású brazil fotóművész és aktivista 1967 júniusában készített São Paulóban és Rio de Janeiróban az ottani buzeránsok mindennapjairól. A Népszava cikkében láthatóak fotók a kordonról. A balliberálisok fel vannak háborodva a kordonon, mi pedig azon, hogy mindez a Néprajzi Múzeumban történhet: mi köze van a néprajznak, a népi műveltségnek a buzeránsokhoz?! Miért kell mindenhol őket mutogatni és nézegetni?!

A Néprajziban bemutatott Claudia Andujar kiállítás amúgy leginkább a művész a brazil őserdőben élő a janomami indiánokat bemutató képeiből áll. Ez is a címe: Indiánok. Lelkek. Túlélők. A Népszava szerint több fotón is vannak meztelen emberek, ám azon nem buzeránsok a szereplők, így nincsenek is elkordonozva. A meztelenkedő degeneráltakat csak lekordonozták, ahelyett, hogy levették volna és befűtöttek volna a képekkel….

(444 nyomán Szent Korona Rádió)

Az MCC médiaiskolájának vezetője elvitte a diákjait a Nemzeti Múzeum cenzúrázott sajtófotó-kiállítására

L. Simon László a törvénysértő és létrontó kiállítás népszerűségével dicsekszik