L. Simon László a törvénysértő és létrontó kiállítás népszerűségével dicsekszik

A Magyar Nemzeti Múzeumban székelő Word Press fotókiállításra hívta fel a figyelmet Dúró Dóra, amiért az súlyosan megsérti a gyermekvédelmi törvényt, ezért csak 18 éven felüliek látogathatnák. A kiállítás kifogások mögé bújva, nem tett eleget a szabályozásnak, ami attól függetlenül törvénysértő marad. A bűn elkövetésével L. Simon László is eldicsekedett a Facebook oldalán.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

“Nem tudja” jogszerűen végrehajtani a Magyar Nemzeti Múzeum a kulturális és innovációs miniszter, Csák János felszólítását, miszerint 18 évesnél fiatalabbak ne látogathassák a 2023-as World Press Photo kiállítást – derül ki az L. Simon László több törvénysértést is beismerő dicsekvéséből.

Három hete Dúró Dóra sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy súlyos LMBTQP-propaganda folyik a Magyar Nemzeti Múzeumban, ahol a Word Pess kiállítás szervezői a transzneműség népszerűsítésétől és az amerikában történt abortusz ellenes tüntetések bemocskolásától sem ódszkodtak.

Dúró Dóra akkor elmondta, hogy szükség van a 2021-ben elfogadott, gyermekvédelmi törvény kiegészítésére, hogy a kulturális intézményekben is tiltsa az LMBTQ-propaganda terjesztését a 18 éven aluliak számára.

A javaslatot múlt héten magáévá is tette Csák János miniszter, ugyanis a Nemzeti Múzeum kiállítására onnantól 18 éven aluli személy számára nem értékesítettek jegyet.

„A Mi Hazánk kezdeményezése nyomán 18 év alattiak nem látogathatják tovább a Nemzeti Múzeum kiállítását, mert az sérti a gyermekvédelmi törvényt. Erről Csák János illetékes miniszter tájékoztatta a Mi Hazánkat, megállapítva a törvénysértést.”

Ám mint kiderült, hiába helyeztek ki tiltó táblákat, mégis bejuthatnak a gyerekek, mivel a Magyar Nemzeti Múzeum senkitől nem kérheti el a személyi igazolványát. „A múzeum a látogatók együttműködésére és szabálykövetésére támaszkodik. A weboldalon fel van tüntetve, hogy 18 éven aluliak nem vásárolhatnak jegyet, és a kiállítás bejáratánál 18 éven aluliakat korlátozó tábla is van” – hangzott el a válasz, azonban természetesen ez csak kifogás a törvények be nem tartására, amiért egy a liberállisok által olyannyira áhitott jogállamban büntetés jár.

Felőlem bárki nézegethet tűsarkúba öltözött férfiakról fotókat otthon a négy fal között, de a Nemzeti Múzeumnak méltósága van. Hozzáteszem, úgy tűnik, hogy az állam nem tudja érvényesíteni az Országgyűlés által hozott törvényt, hiszen az az abszurd helyzet, hogy egy dohánybolt alkalmazottja elkérheti a személyi igazolványt bárkitől, de a Nemzeti Múzeum nem

– reagált a teljesen abszurd válaszra Dúró Dóra Facebook posztjában.

Egyébként a magyar református közösség egyik legfontosabb temploma 200 méteren belül található, így emiatt sem lehetett volna megtartani az egész kiállítást, így még egy törvénysértéssel dicsekedhet L. Simon László.

– reagált Dúró az obszcén verseiről is híres volt kultúrális miniszter cinikus Facebook posztjára.

18 hónapos korától kényszeresen transzneműként nevelt kisfiút neveztek ki a Pride főmarsalljának

Bevennék a francia alkotmányba a magzatgyilkossághoz való jogot

(Humen – Szent Korona Rádió)