Szír bűnöző: 245 autó ablakát törte be, kirabolt és halálosan megfenyegetett egy 84 éves nőt, mégsem kapott börtönt

Mit kell még tennie egy “védelemre szoruló személynek” ahhoz, hogy végre kivonják a forgalomból, vagy még jobb esetben hazatelepítsék? Úgy tűnik Németországban egy migráns bűnös magatartása nyilvánvalóan nem elég ahhoz, hogy végre bebörtönözzék.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

A bűnöző mindig szabadlábon van

Nézzük, mit tett már ez a folyamatosan visszaeső bűnöző, aki többször is felhívta magára a rendőrség és az ügyészség figyelmét, de továbbra is szabadlábon tartózkodhat:

  •  245 autó ablakát törte be,
  •  többször vezetett jogosítvány nélkül,
  •  tiltott fegyvereket tartott magánál és
  •  bántalmazott, kirabolt és súlyosan megsebesített egy idős nyugdíjast.

Hatalmas üldözési erőfeszítés és 250 000 eurós kár

Mint arról a BILD beszámolt, a rendőrség májustól júniusig kereste a bűnözőt. Tíz (!) civil ruhás rendőrt vetettek be miatta a városban, amiért az ottani autósokat ijesztgette. Többször is kiment éjszaka, hogy betörje a parkoló autók szélvédőjét egy kalapáccsal. Összesen 245 ablakot tört be, és az általa okozott kár értéke meghaladja a 250 000 eurót.

Idős állampolgár kirablása

Augusztusban a bűnöző megfigyelt egy 84 éves asszonyt, amint reggel pénzt vett fel az Osdorfer Born bevásárlóközpontban. Ezt követően a férfi megpróbálta elragadni a pénzt az idős asszonytól, és olyan súlyosan megsebesítette, hogy az asszony ellátásra szorult.

A nyomozók egy térfigyelő kamera felvételei alapján felismerték és letartóztatták az elkövetőt. Ettől függetlenül a férfit azonnal elengedték, jogosítvány nélkül autóval hazaengedték. Az említett újság szerint “augusztus óta legalább ötször hívta fel magára a rendőrség figyelmét”.

“Nem probléma” egy “védelmet kereső személynek”: Az igazságszolgáltatás a jelek szerint nem látja a már hosszabb ideje itt élő migráns számára a bűnismétlés vagy más veszély kockázatát, és mindig szabadon engedi kiteljesedni lehetőségeiben.

“Nincs visszaesés veszélye”

Az a gondolat, hogy egy ilyen személyt visszaküldjenek Szíriába, ahol az emberek most újra normálisan élhetnek (a “védelemre szorulók” köztudottan oda mennek nyaralni), természetesen senkinek sem jutna eszébe Németországban – hiszen az “embertelen, sőt idegengyűlölő lenne.”

Fehér-áldozathibáztatás: “Világos bőrű terhes nőt” raboltak ki azonosíthatatlan elkövetők

Több idős nőt megerőszakolt egy migráns a párizsi kórházban

(Unser Mitteleuropa nyomán Szent Korona Rádió)