Több idős nőt megerőszakolt egy migráns a párizsi kórházban

Szombaton őrizetbe vettek Párizs agglomerációjában egy észak-afrikai illegális bevándorlót, aki több idős nőt megerőszakolt egy helyi kórház idősgondozási osztályán. Az áldozatok közül egy néni nem élte túl a bestiális bűncselekményt, szívrohamot kapott és összeomlott a keringése a sokkoló események közben.

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Sajtóbeszámolók szerint a Samir B. néven azonosított elkövető teljesen akadálytalanul sétált be szombat este a Párizs tőszomszédságában található Argenteuil város egyik kórházába. Miután bejutott, egyenesen a geriátriai (idősgondozás) osztály felé vette az irányt, ahol először egy 93 éves, majd egy 95 éves nénit erőszakolt meg. Egyikük szívrohamban meghalt, másikukban viszont volt annyi lélekjelenlét, hogy riassza az intézmény személyzetét.

A biztonsági őrök a második áldozat szobájában fogták el az elkövetőt, aki épp egy ablakon keresztül igyekezett kereket oldani. A kiérkező rendőrök a férfit őrizetbe vették és előzetes letartóztatásba helyezték. A helyszínt átvizsgáló bűnügyi nyomozók mindkét áldozat ágyában megtaláltak a férfi testnedveit.

Az ügyészség tájékoztatása szerint Samir B. nem volt ismeretlen a hatóságok számára, korábban három alkalommal vették őrizetbe szexuális zaklatással kapcsolatos bűncselekmények miatt. A francia lapoknak nyilatkozó szakértők szerint a mostani eset kapcsán legalább hét év börtönbüntetésre számíthat.

Az érintett kórház belső vizsgálatot indított annak kiderítése érdekében, hogy az elkövető miként tudott észrevétlenül bemenni az épületbe. Úgy tudni, szeptemberben egyszer már megpróbált bemenni, de akkor a biztonságiak feltartóztatták és átadták a rendőrségnek.

Bevándorlók csaptak össze Bécsben

(Metropol nyomán Szent Korona Rádió)