Fehér-áldozathibáztatás: “Világos bőrű terhes nőt” raboltak ki azonosíthatatlan elkövetők

A liberális Hollandiában kialakulóban van egy új, és különlegesen alattomos médiatrend, a fehér bőrszín miatti áldozat hibáztatás. Itt már nem azt tarják fontosnak, hogy az elkövető származásáról tájékoztassák az embereket, sokkal inkább azt emelik ki, hogy az áldozat fehér ember volt.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Capelle aan den IJsselben tegnap este egy várandós nőt súlyosan megsebesítettek egy rablás során. Az elkövető fejbe ütötte, aminek következtében a nő hasra és az arcára esett, és arccsonttörést szenvedett. Meg nem született gyermeke a jelek szerint sértetlen maradt.

Az elkövető származását eltitkolják, és csak arról beszélnek, hogy a nő “azt hallotta, hogy valaki azt mondja neki, hogy adja át a pénzt.”

Azt viszont egyáltalán nem említik, hogy milyen nyelven. Mert ez támpontot adhatna az elkövető származására. Az áldozat mobiltelefonját is ellopták, végül a járókelők hívták a mentőket és a rendőrséget a vérbe borult nő láttán.

A nőt sürgősségi műtétnek kellett alávetni a kórházban.

Nem meglepő módon “Nincs személyleírás a rablóról vagy rablókról”.

Azonban, és ez újdonság, most nem csak az elkövető származását titkolták el, de különös hangsúlyt fektettek arra, hogy kiemeljék, hogy

“A megtámadott nő világos bőrű”.

Egyértelmű, hogy az egyik oka annak, hogy az elkövetőket nem írták le részletesebben: hogy esetleg “sötét bőrűek” voltak, vagy a hollandtól eltérő nyelvet használtak.

Az Unser Mitteleuropa ezzel az esettel arra a kialakuló trendre kíván rávilágítani, hogy a fehér embereket hibáztatják azért, mert a migránsok rájuk támadtak.

Tombol a fehérek elleni rasszizmus Amerikában – Néger diákok csoportosan kényszerítették térdre fehér osztálytársaikat

Kanada: Rasszizmus a néger erőszakolót feketének nevezni

(Unser Mitteleuropa nyomán Szent Korona Rádió)