Megölték a homokos újságírót, kiderült, hogy egy 15 éves fiúval volt kapcsolata

Október elején gyilkolták meg Josh Kruger baloldali újságírót és deviáns aktivistát. Hét lövéssel ölték meg a philadelphiai lakásában. Halála után kiderült, hogy későbbi gyilkosával 15 éves kora óta szexuális kapcsolatot tart fenn és zsarolta a róla készült felvételekkel. Ennek ellenére Kruger rendszeresen kikérte magának, hogy a homoszexualitást és a pedofíliát egy lapon emlegessék.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Josh Krugert október 2-án gyilkolták meg, miután valaki bement az otthonába, hétszer lelőtte a lépcső tövében, majd elmenekült. Kruger kiszaladt, hogy segítséget kérjen a szomszédaitól, és összeesett, ahol a rendőrök megtalálták, miután valamivel hajnali 1:30 előtt válaszoltak a hívásra.

A Philadelphia Inquirer arról számolt be, hogy Kruger állítólagos gyilkosának, a 19 éves Robert Davisnek a családja azt állítja, hogy Kruger éveken át tartó kapcsolatot kezdett Davissel, ami akkor kezdődött, amikor Davis mindössze 15 éves volt.

Az Inquirer beszámolója szerint:

A nyomozók több szexuális tartalmú fényképet és üzenetet találtak Kruger telefonján. A folyamatban lévő nyomozás megvitatásához névtelenséget kérő források nem árulták el, hogy a képek vagy az üzenetek Davishez kapcsolódtak-e.

Amikor a fiú körülbelül 15 éves volt, az anyja elmondása szerint egyre problémásabbá vált, az éjszaka közepén elkezdett kiszökni, és bedrogozva tért haza . Davis azt mondta nekik, hogy egy „idősebb fehér nővel” találkozgat, akit az interneten ismert meg és  „a kormánynak dolgozott”. A szülei gyakran látták a „Josh” nevet felbukkani a telefonján lévő üzenetekben. Davis azt mondta nekik, hogy a nő bátyja volt, aki homoszexuális. Csak később mesélték el, hogy Davis elmondta nekik, hogy egész idő alatt találkozott Krugerrel.

Kruger meggyilkolását követően sokan kiemelték, hogy gyakran gúnyolta a konzervatívokat, amiért szóvá teszik, hogy a demokrata vezetésű városokban növekvő bűnözés miatt.

Januárban az alábbi szöveget tweetelte: “Fárasztó és hihetetlenül elavult bigott trükk azt állítani, hogy minden homoszexuális férfi pedofil. Ha láttam valami következetes dolgot a modern amerikai jobboldalon, akkor az az, hogy bármivel vádolnak, valójában ők maguk is bűnösök”.

Az Inquirer arról is beszámolt, hogy Kruger HIV-fertőzött, ami azt jelenti, hogy tudatosan kitette Davist (és másokat?) a betegségnek.

Ebből látszik, hogy valóban van kapcsolat az LMBTQP- lobbi és a pedofília között. Hiába próbálják hevesen tagadni, néha azért kiesnek a csontvázak a szekrényből.

Hát mik vannak? Újabb drag queenről derült ki, hogy pedofil

Közeledünk a következő létrontó őrület felé: a pedofíliát mentegeti az LMBTQP-lobbi

 

(ZeroHedge nyomán Szent Korona Rádió)