Gyilkosság miatt tartóztatták le az Anna Frankot megszemélyesítő drag queent

Szombaton letartóztattak Michael Horwitzot, egy 36 éves Norah névre hallgató transzneműt, aki egy Anna Frankot játszó drag queen is egyben, mert több késszúrással végzett édesapjával Virginia állambeli otthonukban. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Virginia Beach-i rendőrség szerint a rendőröket szombaton reggel 9 óra előtt hívták ki a Wren Place 1300-as háztömbjébe. Amikor megérkeztek, meglátták a 68 éves Dr. Horwitzot, aki “több szúrt sebtől” szenvedett. Az elsősegélynyújtók sürgősségi ellátást nyújtottak, de már nem tudtak rajta segíteni, rá pár perccel bele is halt sérüléseibe.

Horwitz teljes hivatalos nevét feljegyezték, és  zárójelbe tették a “Norah” szót. Szóval Horwitz nőként is szerepel, és a hatóságok megjegyezték, hogy “őt, mint nőt” a Virginia Beach-i börtönben tartják fogva.

A Reduxx szerint Horwitz hétfőn megjelent a bíróságon, és állami védőt jelöltek ki számára, miután kijelentette, hogy alacsony jövedelmű munkavállalóként túl költséges ügyvédet fogadni.

Dr. Horwitz fogorvos  és a Tidewateri Héber Akadémia, valamint az Egyesült Tidewateri Zsidó Szövetség elnöke is volt. A The Art of Dentistry, egy életrajzában elmondta, hogy Dr. Horwitznak több mint 25 éve tart házassága feleségével, akitől három gyermeke született.

Michael Horwitz szintén “Menorah Horwitz” néven volt drag-előadó Portlandben és Oregonban.

A könyvben látható Horwitz ujjaira ragasztott gyertyák, körülötte számos tárggyal, köztük női hormonokkal, egy csecsemővel, akinek elvágták a köldökzsinórját, de a zsinórt egy hot dogra cserélték, valamint egy “Zsidó bor” feliratú üveggel.

Kövérsége miatt ejtették a vádat a farkát mutogató transznemű ellen

Megmutatkozott Kanadában az LMBTQP cenzúra: Kitiltanák a Fox News-t az országból, amiért nyíltan bírálják a transz iskolai lövöldözőt

(PM nyomán Szent Korona Rádió)