A mesterséges intelligenciával manipulálja a képeit a Soros által finanszírozott Amnesty International

Meghamisított, mesterséges intelligencia által manipulált képekkel operál az Amnesty International, hogy áldozatokat gyártsanak az “emberi jogokért” folytatott harcukhoz.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A Guardian beszámolója alapján a 2021-es, kolumbiai tüntetésekről közölt képeket is a mesterséges intelligencia által manipulálva hozta nyilvánosságra a nyugatról pénzelt NGO.

Az egyik (fentebb látható) képen egy tüntető nőt, hibás teste köré csavart kolumbiai zászlóval rángatnak el a rendőrök, az összes szereplő arca eltorzult és nem látható tisztán. A rendőrök egyenruhája is gyanús, hiszen az már rég nincs használatban a kolumbiai karhatalomnál.

Az Amnesty International állítása szerint csak anonimizálták a képeket a szereplők jogainak védelmében, ezzel azonban nagyon rossz szolgálatot tettek a saját hitelességüknek. A hamis mesterséges intelligencia-képek használata megbízhatatlanná teheti azokat az emberi jogi civil szervezeteket, akik egyébként is lufik felfújásával próbálnak társadalmi krediteket szerezni a többletjogokat követelő kisebbségeknek, szóval mi csak támogatni tudjuk őket a cérnán lógó hitelességük tovább gyengítésében.

Valódi halhatatlanság helyett elektronikus, virtuális rabságot hoznak el a tudósok

A lánya hangját klónozó mesterséges intelligenciával próbáltak átverni egy anyát

(Unser Mitteleuropa, Magyar Nemzet – Szent Korona Rádió)