Azonnal kiengedték azt a migránst, aki több rendőrt is kórházba juttatott Németországban

Egy gambiai migráns Tübingenben kerékpárzárral verte a járókelőket, és ellenállt a kiérkező rendőröknek. Egy rendőrt olyan súlyosan megsebesített, hogy életveszélybe került. Az elkövető már ismét szabadlábon van, mert állítólag nem áll fenn a szökés vagy az összejátszás veszélye.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A tübingeni ügyészség és a tübingeni bűnügyi osztály szerda délután óta nyomoz egy 32 éves férfi ellen ellenállás, különösen súlyos esetben rendvédelmi szervek elleni erőszak és veszélyes testi sértés gyanújával. A férfit azzal vádolják, hogy több járókelőt inzultált és megfenyegetett, valamint a kihívott rendőrökkel szemben masszív ellenállást tanúsított. Két rendőr megsérült, őket a mentőszolgálatnak kellett kórházba szállítani.

Életveszélyes sérülés

A jelenlegi vizsgálatok szerint a 32 éves férfi 17.50 körül az Europastraße egyik parkolójában tartózkodott, ahol állítólag három járókelőt inzultált és fenyegetett, majd egy kerékpárzárral megütötte őket. Senki sem sérült meg. Az agresszív férfi nem tett eleget a szövetségi rendőrség és a tübingeni rendőrkapitányság később kihívott rendőreinek utasításainak, megpróbált kitérni az igazoltatás elől, és a kerékpárzárral megütötte őket. A 32 éves férfit végül a szomszédos pályaszakaszon tartóztatták fel ideiglenesen. A férfi masszív ellenállást tanúsított az intézkedéssel szemben, így több rendőrnek kellett őt lefogni, a földre vinni és letartóztatni.

Az eddigi vizsgálatok szerint a szövetségi rendőrség egy 43 éves tisztjét a vádlott a letartóztatás során leütötte. Ennek következtében a hátára esett és súlyosan megsérült. A sérültet a mentőszolgálatnak kórházba kellett szállítani, ahol sürgősségi műtéten esett át. A szövetségi rendőrség egy másik 22 éves tisztje a 32 éves férfi harapásaitól olyannyira megsérült, hogy őt is kórházba kellett szállítani ambuláns sebészeti kezelésre. Ő sem tudta folytatni a szolgálatát.

Újra szabadlábon

Amíg nem kell felelnie a bíróság előtt, a gambiai állampolgárságú vádlott ismét szabadlábon van.

A férje szeme láttára erőszakoltak meg az afrikai kábítószer-kereskedő migránsok egy családanyát

Párizs: guineai migráns erőszakolt meg egy 14 éves kislányt

(Unser Mitteleuropa nyomán Szent Korona Rádió)