A férje szeme láttára erőszakoltak meg az afrikai kábítószer-kereskedő migránsok egy családanyát

3 fekete-afrikai kábítószer-kereskedő migráns ellen emeltek vádat Németországban, miután kiderült, hogy megerőszakoltak egy, a Görlitzer Parkban piknikező édesanyját, a férje szeme láttára, akit közben összevertek. Az undorító és felháborító bűncselekmény jogosan nagy felháborodást keltett, amihez az is hozzájárult, hogy a bíróság csak az után emelt vádat, miután a médián keresztül elterjedt az eset híre.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Június közepén három férfi erőszakolt meg egy nőt a Görlitzer Parkban a hajnali órákban. A bűncselekmény először a médiában jelent meg, a „BZ” és a WELT bejelentése után vált ismertté. A vádak súlyossága ellenére kezdetben sem a rendőrség, sem a berlini ügyészség nem jelentetett meg közleményt az esettel kapcsolatban.

A 27 éves nő, aki két gyermek édesanyja a parkban tartózkodott férjével, amikor megtámadták őket. A grúziai pár állítólag a parkban egy réten feküdt és csókolóztak. Kábítószer-kereskedők figyelték meg őket, és végül öt férfi vette körül a szerelmeseket.

Míg két migráns agyba-főbe verte a férjet, az egyik bűnöző megverte és megerőszakolta a nőt.

A nő szerencsére el tudott menekülni és segítséget kért, később a nyomozók spermanyomokat is találtak a nő ruházatán, amelyek segítségével több héttel a bűncselekmény után három gyanúsítottat fogtak el.

A három migráns a szomáliai és guineai drogközösséghez köthető, a „BZ” jelentése szerint a szomáliai gyanúsítottnak tíz álneve van, és hajléktalan, a 22 éves guineai férfi menedékkérelmét 2019-ben elutasították. A WELT információi szerint mindhárom gyanúsított ismert a rendőrség előtt, többek között testi sértés és kábítószer-kereskedelem miatt.

A tárgyalás időpontját még nem tűzték ki.

Észak-afrikai migráns erőszakolt meg egy nőt Svájcban

Férfit erőszakolt egy homoszexuális (?) migráns

Gyermekpornográfia és kábítószer birtoklás miatt ítélték el a 2003 óta Magyarországon élő szudáni migránst

(Welt.de – Szent Korona Rádió)