Észak-afrikai migráns erőszakolt meg egy nőt Svájcban

Augusztus 16-án éjfél körül egy férfit és egy nőt részben meztelenül találtak az utcán a svájci Prébarreau körzetében. A szemtanú segélykiáltásai és az azonnali rendőri beavatkozás eredményeként a feltételezett erőszaktevőt letartóztatták, aki egy menekültköpontban észak-afrikai országból érkező migrásként regisztráltak.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A rendőrség közleménye:

2023. augusztus 16-án, szerdán éjfél körül a lakosság egyik tagja egy férfit és egy nőt látott részben levetkőzve az utcán Prébarreau körzetében. A csendőrség a riasztást követően gyorsan közbelépett, ami a feltételezett erőszaktevő letartóztatásához vezetett.

Szerda este egy nő éppen a szemetesét vitte ki, amikor szokatlan látványban volt része. Egy férfi feküdt egy nővel, mindketten részben meztelenül, Prébarreau negyedében. A nő segélykiáltásaira a szemtanú a járókelőket kérte segítségül, akik aztán a 117-es telefonszámon hívták a rendőrséget.

A csendőrségnek sikerült nagyon gyorsan beavatkoznia, lehetővé téve a feltételezett erőszaktevő letartóztatását, aki egy bokorba menekült, hogy elrejtőzzön. A férfit további vizsgálat céljából a rendőrőrsre vitték, ahol az ügyeletes tiszt egy éjszakára őrizetbe vette, majd másnap bemutatta az ügyeletes ügyésznek, aki büntetőeljárást indított és előzetes letartóztatásba helyezését kérte.

A térségben élő áldozatot orvosi ellátásra a sürgősségire szállították.

A nemi erőszak feltételezett elkövetője egy harmincas éveiben járó, egy észak-afrikai országból származó férfi, akit nemrég regisztráltak a boudry-i menedékkérőközpontban.

A neuchâtel-i rendőrség szeretné kiemelni a szemtanúk cselekedeteit, akik azonnal értesítették a rendőrséget, és így lehetővé tették a feltételezett elkövető gyors elfogását.

Tízéves kislányt gyilkoltak meg a migránsok

Betört a nőhöz, elverte egy seprűnyéllel, majd megerőszakolta a migráns

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)