Kevesebb mint egy évet kapott a gyermekeket megrontó és drag queenségre nevelő tanársegéd

Egy oregoni drag queen-t, egykori tanársegédet, aki segített egy gyerekből drag-előadóvá válni, csaknem tucatnyi gyermekkorúak ellen elkövetett szexuális bűncselekményért ítélték el.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Egy volt oregoni általános iskolai  drag queen tanársegédet – aki egy gyermeknek drag kiddé válásában is jelentős szerepet vállalt – 11 gyermek ellen elkövetett szexuális bűncselekmény miatt kevesebb mint egy év büntetésre ítélték.

A 33 éves Kelsey Meta Borent március 23-án elítélték az Ore állambeli Lane megyében 11 rendbeli gyermekek ellen elkövetett szexuális bűncselekmény miatt. A vádalku részeként elutasították az egyik vádpontot, a gyermek nyíltan szexuális magatartás demonstrálásra való felhasználását. Borent 330 nap börtönbüntetésre ítélték – minden egyes bűncselekményért 30 napra – a kerületi ügyészség és a védője között létrejött baráti szerződés értelmében.

Kelsey egy biológiailag nő

„Irodánknak minden esetben egyedileg kell döntenie, figyelembe véve a bűncselekmények tényállását és az elkövető természetét” – írta a Lane megyei helyettes kerületi ügyész, Robert Lane a The Post Millennialnak. “Ezt az ügyet rám bízták, és én hoztam meg ezeket a döntéseket.”

Letartóztatása előtt Boren tanársegédként dolgozott az Ore állambeli Veneta Elementaryban. A bírósági dokumentumok szerint a nyomozóknak azt mondta,

hogy szüksége van a gyermekek szexuális zaklatására vonatkozó tartalmakra, mert számára a késztetés olyan, mint egy “fékezhetetlen viszketés, amelyet nem tud kielégíteni. “

Amerikában a gyermekeket a drag queenségre vezérlőket “drag mom”-nak nevezik, mintha az anyai hivatással összeegyeztethető lenne a deviációkra való nevelés. Alább pár kép erről az “anyáról” és a gyermekekről:

Fontos megemlíteni még, hogy a deviáns a drag queenségre nevelt gyermek életének több mint felében jelentős szerepet játszott. De természetesen nem lehet belenevelni az aberrált szemléletet a gyermekekbe…

A gyermeket 2022. október 23-án lépették fel az egyik helyi szélsőbaloldali patkányfészekben, mely az Antifa kedvelt gyülekezőhelye is. Miután több támadás is érte a helyet a gyermek védelmében, az Antifa és a hely is kifejezte kiállását a gyermekeket megrontó LMBTQP-közösség mellett.

Az esemény során több száz erőszakos Antifa-tag és szélsőbaloldali tüntető lépett fel önjelölt biztonsági csapatként a kocsma előtt. Ott embereket bántalmaztak, és korlátozták a forgalmat. A videófelvételek rögzítették azt is, amint egy hajléktalant a földre taszítottak.

Az Antifa erőszakos fellépésének a The Post Millenial értesülései szerint sérültje is lett, aki ellátást is igényelt.

A drag rendezvényeken a túlszexualizált ruhába öltöztetett gyermekek elé pénzt is szórnak több esetben, mint valami rossz kurvának. Ezeket az eseményeket “védelmezi” az Antifa:

És persze ilyenkor a pedofilok is szabadon izgulhatnak a gyermekekre:

Ügyvédeket érzékenyít a Háttér Társaság

Transzvesztiták ölelgettek gyermekeket az egyik budapesti LMBTQP-fészekben

A Planned Parenthood volt “fontos embere” ellen gyermekpornó miatt nyomoznak, öngyilkos lett

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)