Barbie – A feminista propagandafilm, ami átneveli társadalmunkat

Sejthető volt, hogy az ál- és ellennőiességet hirdető Barbie figuráról készült film nem éppen a hagyományos értékeket fogja közvetíteni, azonban a felnőttekre és gyerekekre egyaránt gyakorolt agymosás-szerű hatása mégis megdöbbentő. Amellett, hogy a woke-ideológiát tolja arcba, a férfigyűlölő feminizmus hatja át az egész feldolgozást, aminek immáron a társadalmunkban is meglátszik a hatása.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Rendkívül megosztott a fogadtatása az új Barbie-filmnek, ami már most számos rekordot megdöntött a nézettség és a bevételek tekintetében. A gyermekek körében kiváltképp népszerű film azonban mint kiderült, rendkívül romboló hatású. A Mirror című brit lap számolt be róla, hogy nők sora jelentette be a közösségi oldalán a film megnézésének a hatására, hogy faképnél hagyja a párját. A beszámolók közös vonása, hogy az érintett hölgyek szerint a film “felnyitotta a szemüket”, és ennek hatására döbbentek rá, hogy számukra nem megfelelő a párkapcsolat. Nem lehet, hogy épp a valódi nőiséget félredobva a modern ál-női viselkedés tört fel bennük a film láttán, ami immáron a gyermekeink értékrendjét is befolyásolja?

 

A Barbie-filmben egyébként elég sok szó esik Ken és Barbie kapcsolatáról, valamint az úgynevezett patriarchátusról, a “férfiak által vezetett világról”. A feminista, illetve LMBTQP-üzenetek azonban nem mindenkinek nyerte el tetszését, sok férfi néző mondta ki a valóságot, hogy az alkotás egyenesen férfiellenes. Ben Shapiro népszerű konzervatív műsorvezető például Barbie-babát égetett a film megnézése után.

Jönnek a transznemű gyermekjátékok

Az EU megbüntette Franciaországot, mert az elítélt egy vallásgyalázó feministát

(Hetek.hu nyomán Szent Korona Rádió)