Jönnek a transznemű gyermekjátékok

Az LMBTQP-lobbi egyre erőteljesebben kíván beférkőzni a gyermekek életébe. Az agymosást minél kisebb korban meg akarják kezdeni, így most jönnek a nemsemleges és transznemű játékbabák. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Nemileg semlegesek, és sem mellük, sem széles válluk nincsen

A játékgyártó Mattel, a Barbie baba árusítója most nekivágott, hogy megalkossa az “új embert”: piacra dobják a “Creatable World” sorozatot, amellyel a kisgyerekek nem nélküli babákat “alkothatnak”. Az alap Barbie babákban is találni bőven kivetnivalót például a “cicababa”, ál-női test megjelenítésével, de ezeddig legalább a másodlagos nemi jellegek a valóságnak közel megfelelőek voltak – bár a fiúkat “kasztrálva” ábrázolták.  Most azonban mivel az új játékokat “nemsemlegesnek” szánták, ezért a Mattel eltávolította a nemre jellemző tulajdonságokat, mint például Barbie melleit vagy Ken széles vállát. A felelősséget persze az álkutatásokra próbálják kenni: “kutatások révén megtudtuk, hogy a gyerekek nem akarják, hogy játékaikat a nemi normák határozzák meg” – nyilatkozta a gyártó.

Úgy tűnik azonban, hogy az “elavult” sztereotípia, amely szerint a lányok jobban szeretik a babákat, még mindig beépült a Barbie-készítőbe. Az alábbi videóban, ahol elmagyarázzák a nemsemlegesség “előnyeit”, csak nők mondják el véleményüket, úgyhogy a cégnek is keményen kell még dolgoznia önmagán, hogy hihetőbb legyen hazug lobbitevékenysége…

A progresszivizmus következő lépcsőfoka: kisgyermek transzvesztiták

Egy másik gyártó még a fentebb említettnél is progresszívebben lép fel, ugyanis mini transzvesztita babát dob piacra. Úgy gondolják, hogy ezen játékokat könnyebben kezelhetik a kisgyermekek, mert nem kell az “unalmas nemi szerepeket” váltogatni, továbbá közelebb kerülnek a jövő “remélt uniszex standard emberéhez”.

Köszönjük, de mi maradunk a hagyományos nemi szerepeket megjelenítő játékoknál, és megvédjük a gyermekeinket a modernizmus mérgező propagandájától.

Már a “fiús” és “lányos” színeket is kivetette az LMBTQP-lobbi a gyerekjátékok reklámjaiból

Pedofilok számára gyártanak gyermek méretű szexuális segédeszközöket

(Unser Mitteleuropa nyomán Szent Korona Rádió)