Halálos tűzpárbajt vívtak a migránsok egy délvidéki iskola közelében

Mondhatni már megszokott módon ismét lövöldözéstől volt hangos Szabadka melletti Palicsfürdő központja. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Pannon RTV tudósítása szerint ismét az ott tanyázó migránsok csaptak össze. A helyszínre kivonult a szerb rendőrség, a Kossuth Lajos utcát teljesen lezárták. A helyiek beszámolója szerint több lövést is lehetett hallani az érintett részen.

A média nem hivatalos információkból úgy tudja, hogy illegális bevándorlók szólalkoztak össze, amely veszekedésbe, majd lövöldözésbe torkollott.

A Szerbiai RTV értesülése szerint egy palicsi vendéglátóhelyen tűztek össze “külföldi” állampolgárok. Egy migránst a szabadkai kórházba szállítottak életveszélyes sérülésekkel. A rendőrség még nem adott ki hivatalos tájékoztatást a történtekről.

Még később az SZRTV megtudta, hogy 25 éves iraki állampolgár a sérült, a szabadkai kórházban műtik, és az életéért küzdenek. A tetthely közelében élők lövéseket hallottak. Az SZRTV értesülése szerint azonban a sérült iraki férfit hastájékon érte többszöri késszúrás.

Szemtanúk szerint a tűzpárbaj helyszínéhez közel, az egyik ház már egy szíriai állampolgáré.

Mindenki tudja, hogy huzamosabb ideje itt laknak a migránsok, de állítólag akárhányszor értesítették arról a rendőrséget, ők azt mondták, ezek a migránsok legálisan tartózkodnak a házban.

„A rendőrség semmit sem tesz”, mondják az elkeseredett helyiek.

A mostani lövöldözést követően a rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre. A mentő elszállította a sérültet, a rendőrség pedig behatolt a házba. Ott állítólag 10-15 migránst találtak, továbbá néhánynak sikerült megszöknie.

Az utcában, amely mindössze egy saroknyira található a palicsi általános iskola épületétől, jelenleg is ott a rendőrség – írja a Magyar Szó, délvidéki napilap.

Közel 300 migránst fogtak a déli határnál az elmúlt pár napban

Videó: fegyveres migránsok próbálnak áttörni a déli határon

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)