Egy visszaeső erőszaktevő migránst engedtek szabadon

A bíró úgy indokolta döntését, hogy a férfi mintapéldája a sikeres integrációnak, mert szakmát tanult és sportol. A migráns korábban hat esetben követett el szexuális erőszakot helyi lányok ellen.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

16 éveseket erőszakol meg, és mégis kiengedik – ezzel a címmel közölt cikket a napokban a német Bild. A lap annak a 23 éves afgán férfinak az ügyét mutatja be, aki 2019 óta összesen hat szexuális bűncselekményt követett el, többségében fiatalkorú lányokkal szemben.

Négy évvel ezelőtt például egy vasúti átjáróban támadt rá áldozatára, ahol a fiatal nőt orális szexre kényszerítette. Egy másik alkalommal pedig egy padon erőszakolt meg egy 16 éves lányt. Az afgán migránst a napokban állították bíróság elé.

Az enyhe ítélet azonban Németország-szerte felháborodást okozott. A bíró döntését azzal indokolta, a férfi kiváló példa arra, hogyan kell egy bevándorlónak jól megérkeznie Németországba – írja a Híradó.hu.

Sokkolta a közvéleményt, hogy annak ellenére, hogy az afgán a bíróság előtt beismerővallomást tett, az ítélethirdetést követően szabadlábon távozhatott, mindössze 1 év 10 hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Nyilatkozatháború alakult ki az eset kapcsán, a bíró azzal indokolta a döntést, hogy az illető afgán, az integráció mintapéldája, hiszen ő szakmát tanult, és egy focicsapatnak is tagja volt.

Németországban az utóbbi időben jelentősen nőtt a bűncselekmények száma, ami elemzők szerint összefüggésbe hozható a szövetségi kormány bevándorlás-politikájával. Tavaly például 5,6 millió bűncselekményt regisztráltak, ami több mint tíz százalékkal több mint egy évvel korábban. Jelentősen nőtt a bolti lopások, betörések, és rablások száma. A közbiztonság egyre rosszabb.

Fekete humor: Európa helyett Brazíliában kötöttek ki a nigériai migránsok – videó

Migráns “erkölcstan”: Megverték és szétvagdosták üvegszilánkokkal a francia lányt lenge ruhája miatt

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)