Szexuálisan zaklatta a szír migráns az idős gondozottját

Az ötvenes éveiben járó Omar a jelentések szerint megfogta a 88 éves beteg mellét, és megkérdezte tőle, hogy van-e még teje?

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az önkormányzat által a házi gondozó szolgálat keretében kirendelt Omar Alabiadi, 2012-ben került Svédországba, majd 2019-ben megkapta a svéd állampolgárságot. Az idős asszony szerint a férfi arra használta ki a házaspár otthonában töltött időt, hogy zaklassa őt.

Az asszony úgy érzi, hogy Alabiadi tolakodó és inkább személyes, mint szakmai jellegű tevékenységeket végzett vele. Azt állítja, hogy a szíriai a melleiről kezd el beszélni. Nem sokkal később Alabiadi állítólag megölelte a nőt, és felhajtotta a ruháját is.A rendőrségi vizsgálat szerint Alabiadi megszorította a nő mellét és mellbimbóit, de azt is megkérdezte, hogy van-e még tej a melleiben. A látogatás után a nő elmondta a fiának az esetet, aki feljelentette Omar Alabiadit a rendőrségen, és az önkormányzat házi gondozó szolgálatának vezetőjénél is.

Karoline Mindal-Wejlemot a szolgálat vezetője a rendőrségi kihallgatáson elmondta, hogy Alabiadit a rendőrségi nyomozás idejére felmentették a munkavégzése alól. Emellett pedig kiemelte, hogy a mikor megkérdezte a férfit az esetről, azt válaszolta, hogy az idős hölgy mellét csak egy alkalommal érintette meg.

A 88 éves asszony a rendőrségen elmondta, hogy megrázta az eset, és hogy nem érzi magát biztonságban a saját otthonában.

Migráns “erkölcstan”: Megverték és szétvagdosták üvegszilánkokkal a francia lányt lenge ruhája miatt

Migránsok késeltek halálra egy 15 éves fiút Franciaországban

(V4NA nyomén Szent Korona Rádió)