Migránsok késeltek halálra egy 15 éves fiút Franciaországban

Lassan ki lehet jelenteni, hogy Franciaországban gyakorlatilag irtják a fehéreket. Újabb fiatal franciát gyászolnak, akinek gyilkosai – nem meglepően – ismét migránsok voltak. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Halálra késeltek egy 15 éves fiút szombat kora este La Haye-Malherbe (Eure) településen, két migráns hátterű “tinédzsert” pedig letartóztattak és őrizetbe vettek a rendőrök – közölte az ügyészség vasárnap.

A nyomozás első elemei szerint az áldozat ennek a mintegy 1500 lakosú városnak a Louvierstől nyugatra, Évreux és Rouen között fekvő városában sétált. Egyelőre ismeretlen okból “szóbeli vita” alakult ki 19 óra előtt a közúton, az áldozat és két, “alig 16 éves” fiatal között.

Az áldozat a hírek szerint szúrt mellkasi sebet kapott, és a mentők beavatkozása ellenére meghalt. A hét elején boncolásra kerül sor, amely a helyszínen készíti el az orvosszakértő első leleteit.

“Az áldozat egy fiatal férfi volt a városból, akit sokan ismertek. Úgy tűnik, hogy a támadás egy egyszerű pillantásra történt. Sokkban vagyunk, nem értjük”

– mondta a France 3-nak Serge Marais, La Haye-Malherbe polgármestere.

Direkt az idősekre és a fiatalokra pályázik az a migráns, aki a vonat elé lökött egy idős nőt Franciaországban

Ezúttal egy 73 éves nagymamára és unokájára támadt egy migráns Franciaországban

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)