Migráns “erkölcstan”: Megverték és szétvagdosták üvegszilánkokkal a francia lányt lenge ruhája miatt

Az valóban problémás, hogy túlszexualizált társadalmunkban általánossá vált az, hogy a lányok olyan öltözetben mutatkoznak, mely inkább a bordélyházak falai közé valók. Azonban nem éppen normális az az erkölcsi helyreigazítás, amikor az adott lányt szétverik, és törött üvegekkel megvagdossák lenge ruhája miatt. A migránsok viszont Franciaországban ezt látták helyénvalónak…

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A brutális támadás július 19-én, keddről szerdára virradó éjszaka történt a dél-franciaországi Toulouse belvárosában. Az áldozat épp egy szórakozóhelyről tartott hazafele a párjával, amikor 4 fiatalkorú migráns keresztezte az útjukat. A 14 és 17 év közötti észak-afrikai fiatalok először verbálisan inzultálták őket: többször is szóvá tették, hogy a modell lány öltözete helytelen, és így nem tartózkodhat az utcán. Miután a francia pár figyelmen kívül hagyta a megjegyzéseket, a támadók hátulról földre rántották, összeverték, és egy törött borosüveggel összeszurkálták és vagdosták őket.

Az áldozatok szerencséjére a térfigyelő kamerák mindent rögzítettek, az egyenruhások pedig szinte azonnal a helyszínre siettek és tetten érték az elkövetőket. Mint kiderült, egyikük sem volt ismeretlen a rendőrség számára: korábban mindannyiukat többször őrizetbe vették már lopás, garázdaság, jogosítvány nélküli vezetés és kábítószerbirtoklás miatt. Mivel egyikük sem töltötte be a 18. életévét, börtönbe biztosan nem kerülnek. Úgy tudni, az ügyészég “csoportosan, fegyveresen és ittas állapotban elkövetett erőszak” miatt emel vádat ellenük, a kitoloncolásuk lehetőségét pedig vizsgálják.

Az áldozatok személyazonosságáról a rendőrség mindösszesen annyit árult el, hogy 19 és 22 éves francia állampolgárok. Később a 19 éves modell maga jelentkezett a közösségi oldalán, ahol fotókat osztott meg arról, milyen sérüléseket szenvedett. Anissa elmondása szerint az orra és több bordája eltört, a szúrt sebeit pedig összesen 50 öltéssel varrták össze.

“Én vagyok az a 19 éves nő, és szeretném megköszönni mindannyiótoknak, hogy támogatásotokat fejeztétek ki a tragédia után. Mellékelem a testemről készült fotókat, hogy lássatok, milyen brutális támadás ért. Remélem mihamarabb igazságot szolgáltatnak”

– fogalmazott Twitteren a fiatal áldozat, aki szerint a karrierjének befellegzett, mivel arca egyik oldalát nyaktól szemig szétvágták.

Jean-Luc Moudenc, Toulouse jobboldali polgármestere támogatásáról biztosította az áldozatokat, és megköszönte a rendőrség gyors reagálását.

“Ez a vad és barbár erőszak elfogadhatatlan!”

– fogalmazott a politikus.

Az áldozatok védőügyvédje szerint a leszámolás szerű támadás a védence „túl szexinek” tartott ruhája miatt történt. Mint fogalmazott, Anissa egy életen át tartó testi és lelki sérüléseket szenvedett.

Migránsok késeltek halálra egy 15 éves fiút Franciaországban

Direkt az idősekre és a fiatalokra pályázik az a migráns, aki a vonat elé lökött egy idős nőt Franciaországban

(Ripost és ActuToulouse nyomán Szent Korona Rádió)