A lengyel rendőrök akadályozták meg a strandon lányokat molesztáló migránsok meglincselését

Egy lengyel strandon kezdtek el lányokat fogdosni az önmagukat biztonságban érző migránsok, de amikor lincshangulat alakult ki a pihenők között és mindenki a perverz bevándorlók fejét követelte lefagyott a mosoly az arcukról. A helyszínre érkező rendőrök akadályozták meg a két külföldi molesztáló bajának ellátását.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Július 15-én, szombaton a bytomi városi uszodában négy olyan külföldit próbáltak meglincselni, akik „társadalmilag elfogadhatatlan magatartást” tanúsítottak volna kiskorúakkal szemben a bytomi városi uszodában – közölte vasárnap a bytomi rendőrség. Az egyenruhás beavatkozásokról készült videó felkerült az internetre.

Szombaton délután 5 óra körül Bytomban, a Wrocławska utcai városi uszodában az ott tartózkodók megpróbáltak meglincselni egy több férfiból álló csoportot.

„Ott tényleg be kellett avatkoznunk. Bejelentés érkezett hozzánk egy férficsoport kiskorú gyerekekkel kapcsolatos nem megfelelő viselkedéséről – erősítette meg Lenkiewicz Anna komm, a bytomi Városi Rendőr-főkapitányság munkatársa.

A rendőrök gyors reagálása ellenére a helyiek maguk fogták el a gyanúsítottakat, és próbálták megbüntetni őket. A rendőrség ezt nem engedte meg nekik. Dulakodás és kiabálás volt. A beavatkozó rendőrök könnygázt használtak, hogy megakadályozzák az agresszió fokozódását.

„A tömeg érzelmesen reagált az incidensre. Az eset következtében négy pedofíliával gyanúsított személyt vettünk őrizetbe – ezek 18 és 48 év közöttiek – tájékoztatott a rendőrség.

A rendőrség szerint külföldi állapolgárokról van szó.

“Az ügyészi eljárást holnapra tűzték ki”  – tették hozzá.

A britek katonacsaládokat lakoltatnak ki a migránsok miatt

A félmeztelenül strandoló nők örömmel fogadták a migránshajó érkezését Spanyolországban

(Vadhajtások – Szent Korona Rádió)