Órákon át kínoztak egy német lányt a migránsok

A napokban egy erőszakos videó sokkolta a különböző közösségi oldalak felhasználóit. Egy fiatal német lányt (13) látható rajta, akit migráns lányok kínoznak meg brutálisan.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Oltsd el a cigarettát az arcodba, gyújtsd meg a hajad

A videó nem a gyenge idegzetűeknek való. A védtelen lányt percekig verik a migránsok, főleg az arcán, az orra több ütést is kap. A könyörgés és a sírás nem segít, sőt szinte fokozza a többi lány agresszióját. A videón jól látszik, ahogy a német lányon cigicsikkeket nyomnak el, sőt a haját is fel akarják gyújtani. Állítólag órákig tartott a fiatal lány szörnyű megpróbáltatása. Az elkövetés napján a migránsok elfogták áldozatukat, és a belvárosból a vasútállomásra hurcolták. Útközben ellopták a kabátját és a pulóverét.

A lányokat nagymértékben fenyegeti az öngyilkosság veszélye az ilyen incidensek és az azt követő megaláztatás után. Egy hasonló eset után az Egyesült Államokban – egy fehér lányt fekete lányok vertek meg és filmeztek le – a lány szégyenében öngyilkos lett.

A migránsok büntetőjogilag nem felelősek

A migráns gyerekek ellen azonban nem indul eljárás, még akkor sem, ha több bűncselekményről is van szó. Mivel mindannyian 18 éven aluliak, sokan csak 13-14 évesek. Így az őshonos gyerekek a migráns fiatalok számára, akik csak gyűlöletet, erőszakot és elutasítást tanúsítanak a befogadó ország kultúrája iránt, sajnos könnyen szabad prédává válnak.

Nőket rabolt ki, majd késelt meg a marokkói migráns Milánóban

Egy migráns szúrt hasba egy 10 éves kislányt Svédországban

(Unser Mitteleuropa nyomán Szent Korona Rádió)