A gyermekkori nemátalakítás olyan, mint a cukorbetegség kezelése az agresszív LMBTQP-lobbista “orvosok” szerint

Az asztma és cukorbetegség kezeléséhez hasonlította a gyermekkori nemátalakító műtéteket egy elmebeteg “orvos” Minnesotában. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Dr. Angela Goepferd káros hatásokat gyakorló gyermekorvos vezeti a Children’s Minnesotát, ami egy gyermekek számára fenntartott nemváltási klinika. A létrontó intézmény fő irányvonala, hogy szerintük, amikor egy egészséges, kora és környezete miatt esetleg összezavarodott, fejlődő korban lévő gyermeknek orvosi módszerekkel megváltoztatják a nemét, az valójában “nemmegerősítő beavatkozás”.

Az ördögi klinika már a 6 éves korú kisgyermekeknél előszeretettel diagnosztizál nemi diszfóriát és kezelik is őket, a 14 éveseknek pedig konkrét hormonális kezeléseket irányoznak elő.

Dr. Goepferd at Children's Minnesota
Dr. Goepferd, a kinézete alapján szintén egészségesebb nevelésre szorult volna, hogy elkerülje a nemi diszfóriát.

A Fox News által közzétett “Nemmegerősítő mintaterv” szerint a szexuális fejlődés első jeleinél pubertásblokkolókat adnának a gyerekeknek, nehogy véletlenül “rossz neművé” fejlődjenek testileg. Ezt minden józanész szabályait felrúgva tennék, még az sem érdekli őket, hogy az ehhez hasonló hormonkezeléseket emberkísérleteknek minősítette egy svéd orvosi kutatócsoport, mivel azok tartósan csont ásványianyag-vesztést okozhatnak a gyermekeknél, valamint azáltal, hogy folyamatosan stimulálja az agyalapi mirigyet, leállítja a nemi hormontermelését.

Children's minnesota gender plan

“Ha a gyermekem cukorbeteg, rákos vagy asztmás volna, megérdemelném, hogy elmenjek egy szakorvoshoz, aki segít javítani az állapotán és elmondja mi ronthat a helyzetén. Ha van egy gyermeke, aki transznemű, akkor ugyanazt érdemli. Valójában a gyerekek megérdemlik az alapvető egészségügyi ellátást, amely speciális és az egészségügyi szükségleteikre szabott.

– mondta teljesen kiforgatva a gyermekek egészségének szem előtt tartását a magát orvosnak valló elmebeteg lobbista.

MInnesota childrens hospital director

Goepferd a gyermekgyógyászati ​​intézmény számára tartott 2020-as képzésen elmondta, hogy “nemi identitás-mézeskalács személyt” használ annak érdekében, hogy szemléltesse a nem és a szexualitás fogalmát a gyermekek és a kórházi személyzet számára, magyarul egy kedves figurával befolyásolják a gyermekeket.

children's minnesota genderbread identity
A “genderkalács” módszerével próbálják összezavarni a gyerekeket.

“Tehát ami a biológiai nemet illeti, lehet, hogy a páciens ragaszkodik hozzá, ezért nem esik át sebészeti beavatkozásokon, a tulajdonságok megváltoztatása érdekében”

– magyarázta a kórházban dolgozó orvosoknak. “És a nemi identitását is lehet, hogy biztosnak érzi, de idővel ez is megváltozhat.[…] Transzneműnek lenni azt jelenti, hogy az a nem, amelyet születéskor kaptál, az a feladat, amelyet valaki más adott neked, különbözik attól, ahogyan magadra tekintesz” – folytatta a már unalomig ismételgetett, devianciát népszerűsítő mondatokkal az életek célzott tönkretételére irányuló kísérletek népszerűsítését.

Children's minnesota gender program

“Alapvető meggyőződésem, hogy mindannyian nagyon fiatalon tisztában vagyunk magunkkal, beleértve nemi identitásunk valódi kifejeződését is” – mondta Dr. Goepferd 2020-ban egy Ted Talk-ban.

Az efféle, szörnyen káros álszakemberek hatásának megértése érdekében, végezetül nézzük meg Chloe Cole, egy fiatal tinédzser videóját, aki arról beszél, hogyan rontották meg az életét, amikor orvosi beavatkozásokat végeztek rajta gyermekkorában az állítólagos nemi diszfóriájára hivatkozva. Érdemes megemlíteni, hogy ezeket az indentitás zavarokat, amiket az LMBTQP-lobbisták lépten nyomon diagnosztizálni próbálnak, pontosan az ők maguk idézik elő a gyermekek összezavarásával.

LMBTQP propaganda az egész focibajnoskágon: elegük lett a játékosoknak

Drag queen show ment anyák napján a gyermekeknek az USA-ban

(Fox News – Szent Korona Rádió)