Drag queen show ment anyák napján a gyermekeknek az USA-ban

Felvételek kerültek elő egy amerikai anyák napi drag queen showról, ahol felnőttek mellett, gyermekek is nagy számban előfordultak az eseményen. Emellett szerencsére egyre több állam mer fellépni a gyermekeket szexuálisan zaklató dragek ellen, ami nagy viszályt szül az USA-ban.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Szombaton Amerikában egy “ReMyx’d” nevű bár drag show-t adott “Celebrating Mothers” címmel. Az eseményt “minden korosztály számára” szóló műsorként hirdették meg.

A május 13-i eseményen rögzített videókon egy igencsak lengén öltözött előadó látható, amint sztriptíztáncol egy magassarkúban, majd szexuálisan a padlón vergődik. A helyszínen a felnőttek mellet rengeteg gyermek is jelen volt.

Az Egyesült Államokban az úgynevezett “minden korosztály számára elérhető” vagy “családbarát” drag show-k az elmúlt évben egyre népszerűbbek lettek a baloldali szülők körében .

Erre reagálva több republikánus állam is, olyan jogszabályt fogadott el vagy kísérelt meg elfogadni, amely korlátozza a felnőtt témájú előadásokat, ahol gyermekek is jelen lehetnek. Márciusban Tennessee volt az első állam, ahol Bill Lee kormányzó ilyen törvényjavaslatot írt alá, azonban egy szövetségi bíró ideiglenesen blokkolta a törvényt egy LMBTQP csoport által indított első módosítási perig.

Texas, Oklahoma, Kentucky, Arizona, Arkansas és további kilenc állam republikánus képviselői hasonló függőben lévő törvényjavaslatokat vezettek be az elmúlt hónapokban, arra hivatkozva, hogy meg kell óvni a gyerekeket a felnőtt tartalmaktól.

Annak ellenére, hogy a drag queeneket gyermekbarátnak tartják, több fiatalokkal vagy gyermekekkel foglalkozó drag queen ellen emeltek már vádat, vagy ítéltek el.

Márciusban egy oregoni drag queen sztárt és egy gyermek drag-előadó mentorát elítélték 11 bűncselekményért, amelyek gyermekek szexuális zaklatását tartalmazó videók birtoklásával és terjesztésével kapcsolatosak. Kelsey Meta Boren, aki transz, azt mondta a nyomozóknak, hogy a gyermekekkel való szexuális zaklatással kapcsolatos tartalom iránti igénye olyan volt, mint egy “fékezhetetlen viszketés, amelyet nem tudott csillapítani”.

Kelsey Meta Boren, a biológiai női és drag queen sztár, úgy tűnik, megkezdte a nemek közötti átmenetet

2022 júniusában a pennsylvaniai drag queen-t és az LMBTQP fiatalok szószólóját, “Anastasia Diamondot”, valódi nevén Brice Williamst, 25 rendbeli gyermekpornográfia  birtoklásával  vádolták. Az ügy továbbra is folyamatban van.

2019 márciusában a Houston Public Library bocsánatot kért, miután kiderült, hogy a Drag Queen Storytime egyik előadóját gyermekek szexuális zaklatásáért ítélték el. Albert Alfonso Garzát, egy transz személyt, aki a “Tatiana Mala Niña” nevet használja, korábban elítélték egy 8 éves gyermek szexuális zaklatásért Texasban.

Gyermekjóléti szolgálat szervez drag showt a Youth Pride alkalmából

Nyomulnak a drag queenek, mikor lesz már elég?

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)