Bohócbotrány Kubínyi UFO-zó előadásán – A világ bohócai a magyarok? Trónra is emeltek egyet…

Botrányba fulladt Kubínyi Tamás zugtáltos (Álmos Király Akadémia és Álmos Király Televízió) jászalsószentgyörgyi előadása, miután egy bohóc társaságában tartotta meg 1 órás fejtegetéseit a Szent István-zarándoklat keretében.

Kubínyi Tamás is jeles tagja a hétmérföldes csizmákkal járók, a magyarságot annunakiktól (világűrből érkezett idegenek) származtató, reptiliánoktól rettegők, szíriuszi ősmagyarságot vallók társaságának. Olvasóink információi szerint az előadásain mostanában rendszeres a zúgolódás, ugyanis szellemi körének tagjai sérelmezik, hogy nem tudják, hová kerül az emigrációban élő magyaroktól hozzá érkező pénz. Nettó szellemi baromságai mellett évek óta a nemzeti oldal bomlasztására is erőteljesen törekszik, hiszen a hazafias szervezeteket rengeteg alkalommal ügynöközi, alaptalan vádakkal gyanúsítja, mostanában az egyik szervezettel kapcsolatban súlyos, büntethető dolgokra is felhívta a híveit („Ki kell őket dobni az ablakon”) – esetleg attól retteg, hogy „ufok” épültek be közéjük? „Hol vannak a felavatott gárdisták? Ügynökök? Spiclik?” – kérdezte.

A trónraemelés

Ezeddig kaotikus eszmei, történelmi halálugrásait csupán kívülről figyeltük, nagyokat mosolyogva és szörnyülködve, de a bevezetőben említett előadása előtt már mi is értetlenül állunk. Az eseményen elméletileg István és Koppány ellentétéről kellett volna beszélnie – a közönsége egyes tagjaitól kiderült, hogy valószínűleg ezen ellentétet is a világűrből érkező idegenek okozták -, ugyanakkor a beszélgetés elején is jól hallható bohócduda tulajdonosát, a képeken is látható bohócot az előadás folyamatába beemelve, vele láthatóan szívélyesen együttműködött. Óriási kérdés, hogy miért viszi magával az előadásaira a bohócot, miért emeli bele rituálisan az előadásai szerkezetébe, mit akartak elérni azzal, hogy a közönség tagjaival ünnepélyesen „trónra emelték”? Ezzel végleg önmaga paródiájába fordult tevékenysége…

Miért támadjuk a turbómagyarok őrültségeit? I. rész

Miért támadjuk a turbó magyarok őrültségeit? Valláspótlék földönkívüli álistenekkel (II. rész)

(Szent Korona Rádió)