Miért támadjuk a turbó magyarok őrültségeit? Valláspótlék földönkívüli álistenekkel (II. rész)

Mennyország, Isten és pokol, geológiai  vízszabályozó fogalmak… – állítja a veszélytelennek tűnő, bugyuta nézeteit egy tipikus őrült magyar előadó. Nem egyszer hallottuk már a nagy kérdést, mi lehet az oka a nemzeti oldalon számolatlanul feltűnő agyament, ősvallásnak hazudott szélhámoskodásoknak, hajánál előrángatott sületlen “ősmagyar vallással” kapcsolatos nézeteknek, kifacsart szómágiának és a nevetséges, szánalmas, hajléktalan kinézetű táltos és sámán paródiáknak. Sorozatunk első részében az általános szempontokat veséztük ki, most a kérdéskör álvallási részére koncentrálunk.

Egy óriási vákuum van vallási és szellemi téren a nemzeti radikális színtéren (ugyanúgy mint a társadalom egészében), amit valamivel be kell tömni, és így valláspótlékként tudnak megjelenni az egyébként öt kilométerről  is kreténségnek látszó, “ősmagyar” táltos hagyománynak hazudott, rítus tákolmányok, igazi “Maghar” keresztény szertartások, illetve ezeknek a megszámolhatatlan verziói, amihez  természetesen az elmúlt években komoly  terjedelemben megérkeztek az Istent helyettesítő különböző fajú földönkívüliek is.  Az emberek jelentős része pedig felületes és lusta, mint mindenben, így  ezekben a kérdésekben is.  Fel sem tűnik nekik, hogy itt spiritualitásnak, áthatottságnak, szellemi  szintnek, hagyományt követő komoly rítusoknak még a halvány kritériumai is hiányoznak, simán útszéli szélhámoskodással kevert elmebajról van szó az esetek többségében, a maradékban meg vagy okádék szintű anyagi lehúzásról, vagy mindenféle valós szellemi célt nélkülöző csontszáraz üzletről.

Gázhordozó néger Krisztusok

A sima elmebajra nagyon jó példa az egyébként elég komoly internetes nézettségeket produkáló Jásdi Kiss Imre, akinek a zárt osztályra való kreténséget, három szinttel meghaladó fejtegetései mellett (Baranya=Bár-Anya, Odin=Dínó, Pilis=Zsilip) elég komoly munkássága alakult ki a nettó ateista, vallásgyalázó és totális materialista tanok terjesztésében is,  eddig akadálytalanul. Elég például  arra az előadására rámutatni, ahol azt fejti ki részletesen, hogy mennyország, Isten és pokol geológiai vízszabályozó fogalmak. Szerintünk ez nem is kíván részletesebb elemzést…

Az viszont megér pár sort, hogy miként juthat el több ezer, magát nemzeti radikálisnak, jobboldalinak, nemzetinek mondó vagy gondoló ember  figyelmébe? Természetesen az egész elmebajt, az igaz, ősi több ezer éves, judeo-kereszténységtől mentes,  magyar kereszténység ruhájába öltözteti és a Magharok ősi tudásaként adja elő. Az összes megátalkodott agresszív baromságot, saját maga által kitalált szófejtésekkel hitelesíti  (köztarsolyosok – körösztösök- Krisztusok) és a fél világot elfoglalja a mag népének a valós keresztény birodalmának, ami ráadásul saját gázt termelt (Bar-Bár gázok, és ezzel a világ ura volt.  Ez eléggé vonzó egy trianoni traumában élő, megnyomorított lelkű nemzeti radikálisnak, pedig legalább már az feltűnhetne, amikor levezeti, hogy Afrikában is voltak “néger krisztusok”.

Ráadásul olyan emberektől hallani vissza ezeket az “ősi keresztény tanokat”, akikről tudni lehet, hogy ezen kívül egyik vallás, semmilyen tételeivel, tanításával, rítusaival egy percet nem foglalkoztak, és az egész hozzáállásuk a gyakorlati materializmus  jegyében áll.  Tanulságos…

Áramszedős Szent Korona, melegedő táltos agancs, jövőbe látó bányász sámán

Hol vannak már a régi szép idők, amikor az volt a szélhámos magyarkodók “ezotériájának” a csúcsa, hogy a Szent Koronán a kereszt valójában villámhárító, az egyik zománcképének a Basileus felirata azt jelenti, hogy veszélyes és a koronázási palást és papucs pedig földelés.  Azóta már, kis túlzással, majdnem minden nemzeti rendezvényen sürögnek a hétvégére beöltözött hobbi táltosok, akik mindennemű érintettség, tudás, hatalom, bizonyíték nélkül végeznek brutálisan káros és egyébként az eredeti  “ősmagyar sámán hitre” nézve megalázó tevékenységet. Ezek a zugtáltosok (rovatunk címadói) végeznek mindenféle álrítusokat, beavatást, esküvőt, keresztelőket (!!!), jövőbelátást és hülyítik a jó szándékú, de tájékozatlan és naiv érdeklődőket, aztán nagyon sokszor az est végén jól leisszák magukat a sárga földig, bár még ez sem szokott feltűnni a mindenképpen valláspótlékra és valamilyen szelleminek látszóra vágyó átlag nemzetinek. Az sem okozott elsöprő felháborodást a nemzeti oldalon, amikor az említett lejárató zugtáltosok egyik díszpéldánya, Hervai Tamás az egyik kereskedelmi tévés szuper tehetségkutatóban égetett mélyfekete szénné és tett nevetség tárgyává mindent, ami esetleg ősmagyar hagyományként be lehetett volna mutatni.

Senki nem tette szóvá, hogy egy “igazi” táltos mit keres egy szennycsatorna pöcegödrében.  Hervai azóta is vidáman szélhámoskodik a különböző rendezvényeken, meséli, hogyan melegszik a fején az agancsos sámán koronája, és hogy kommunikál a Szent Koronával. Senki nem zavarja haza, sőt már kurzusokat is tart az ősmagyar hagyomány rejtelmeiről. Jutalma taps (és néhány valamekkora fizetség).

Sajnos, az előbb említettek még a kisebbik rosszat jelentik a gagyi táltos iparban, mert léteznek olyan nehézsúlyú profik is, akik ugyanezt évi több százmilliót termelő cégként űzik és több ezer embert kopasztanak meg a saját maguk által kitalált áltáltos hagyomány segítségével. Ennek az iparnak a legismertebb példánya Kovács “Magyar” András  aki egyébként már kitört a nemzeti oldal kereteiből, és már a teljes társadalomban garázdálkodik elég régóta. Ő egyébként pofátlanul ki is szokta mondani, hogy többek között azért van ekkora mozgástere, mert a Katolikus Egyház nagyon meggyengült, és ebbe a spirituális vákuumba tud benyomulni. Sajnos teljesen igaza van.

Isten helyett földönkívüliek

A következő agyrémen nevetni legutoljára tíz-tizenöt éve lehetett, mert akkor még veszélytelennek tűnt. Viszont azóta olyan szinten hódított teret a “szíriuszi” ősmagyarokról gyártott elméletek sorozata, hogy például az ismert nemzeti könyvesboltnak, a Magyar Menedék Könyvesháznak a kiadójának az Angyali Menedéknek a forgalmának ezek teszik ki tekintélyes részét (sorozatunk következő részében erről még majd lesz szó). Ezen elméleteknél csak a jéghegy csúcsa, hogy a hunok ufóinak a létezése a magyar népmesékben is fennmaradt, igen kitalálták: a hétmérföldes csizma (ezt az örökbecsűt egyébként Kisfaludy Györgynek köszönhetjük). Mivel ennél már sokkal mélyebbre sikerült ásniuk  azoknak a az önjelölt “kutatóknak”, akik a szíriuszi-elmélettel foglalkoznak, ezért manapság már olyan elméletekkel lehet csak kitűnni az internet szeméthalmaza, és az egyre vadabb őstörténeti fejtegetések közül, amik  legalább a teljes mezopotámiai, sumér vagy éppen egyiptomi őstörténetet – amik természetesen mind megegyeznek a magyarral – az idegenektől származtatják. Erre a vonatra aztán az elmúlt években szépen lassan felült a komolytalan őstörténetben utazó önjelölt előadók jelentős része. A Hun Tv-ben már külön műsorokat szentelnek az ufó-eredetnek és csillagflottáknak, illetve a különböző idegen fajoknak pl. a reptiliánoknak (na ők azért nem magyarok az elemzők szerint :)) és az anunnakiknak (akik itt már nem mezopotámiai Istenek, hanem idegenek, akiktől végül is a magyarok származnak). Ez utóbbi olyan sláger már, hogy az Angyali Menedék nem győzi kiadni az ilyen témájú könyveket, és a szebb napokat látott, volt Echo tévés Kubínyi Tamás pedig külön kurzust tart róluk az Álmos Király Zugakadémián (Anunnakik az ősforrásokban címmel). “Természetesen” az ÁKTV adásaiban is folyamatában elemzi ezt a témát…

A folyamatosan hömpölygő elméletek  általában eltérőek, és már abban sem mindig egyeznek meg,  hogy a magyarok akkor idegen bolygóról jött  földönkívüliek, vagy “csak” a földönkívüliek hozták őket létre. Egy viszont közös: Isten, teremtés, tudat, vallás , szellem mindenestől megy a kukába és még liberalizmus sem kell hozzá, hiszen itt minden Nagy-Magyarországgal, angyalos középcímerrel és nemzetiszínnel dekorált díszlet között hangzik el.

(ZugTáltos – Szent Korona Rádió)

Orvosság az injekciós őrültségekre: elindult a ZugTáltos (videóval)

Miért támadjuk a turbómagyarok őrültségeit? I. rész