2 nap alatt 4 késelés, plusz egy gyilkosság Bécsben; de a migráció álprobléma…

Beszólogattak a barátnőjének, meg akarta védeni, ezért hátbaszúrták. 13 éves migráns akart késsel fenyegetőzve  kirabolni egy osztrák állampolgárt. Egy török üzletben egy iráni migráns lőtt le egy másikat. Bottal püfölték és késsel szurkáltak egy férfit a belvárosban. Főbérlőjére támadt a migráns. Ez mind Bécsben, 48 óra leforgása alatt. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Amikor néhány nappal ezelőtt Karl Mahrer volt rendőrtábornok és a Néppárt bécsi vezetője új bécsi bűnözési gócpontok kialakulására figyelmeztetett, a baloldali médiamunkások kinevették őket a közösségi médiafelületeken. Sajnos azonban az élet a jobboldali politikus figyelmeztetését igazolta.

Ausztria fővárosában Bécsben kevesebb mint 48 óra alatt négy késes támadás és egy gyilkosság történt a nyílt utcán, négy szíriait és egy iránit őrizetbe vettek. Mind az elkövetők származását, mind a bűncselekmények számát nézve kijelenthető, Bécs lassan olyan lesz, mint London(isztán).

Ez volt a legutóbbi hétvége rablásokkal, késelésekkel és egy gyilkossággal Bécsben:

Szombaton a bécsi Leopoldstadt negyedben, a Taborstrassén egy 13 éves szír akart késsel kirabolni egy 18 éves fiút. A fiatal gyanúsítottat rövid menekülés után elfogta a rendőrség.

Szintén szombaton három szíriai (20, 22, 30 éves) támadt meg egy 19 éves bécsi férfit Bécs belvárosában. Bottal verték, majd késsel megszúrták. Az áldozat könnyebb sérülésekkel megúszta, a három gyanúsítottat letartóztatták.

Egy 34 éves ingatlantulajdonos súlyos sérüléseket szenvedett, amikor szombaton az első kerületben egy késes férfi hirtelen rátámadt, aki még mindig szökésben van. A késelő a szír albérlő volt.

Vasárnap délután pedig egy iráni (34) közelről, pisztollyal lőtte le egy honfitársát (38) egy török üzletben a Simmeringer Hauptstraße-on. A migráns életveszélyes sérüléseket szenvedett, és nem sokkal később a kórházban meghalt.  A feltételezett iráni gyilkost nagyszabású hajtóvadászat után Simmeringben fogták el.

Egy fiatal pár (19 és 20 éves) vasárnap éjjel a 14. kerületben, a Hütteldorferstrasse melletti buszmegállóhoz sétált. Ott összefutottak két fiatal szír migránssal, akik fütyültek és beszólogattak a lánynak. Amikor a barátja megkérdezte, ezt miért csinálják, rátámadtak, megverték, és hátbaszúrták. Az egyik elkövető még szökésben van, a másikat, egy 15 éves szírt, elfogtak.

Mindez azok után, hogy két hete az u6-os metro egyik állomásán egy tízfős banda fényes nappal megölt egy algériait, úgy, hogy macsétával levágták a lábát és a karját. A drogvita után nyugtatókat osztottak a környékbelieknek, és hiába volt 18 ipari kamera a helyszínen, a tetteseket azóta sem találják. Lehet Észak-Afrikában vannak, lehet Franciaországban.

Nem értette a migráns, mi a probléma azzal, hogy megerőszakolt egy nőt

Arab családok ütötték egymást a budapesti plázában, volt, aki kórházba került

(Elemi nyomán Szent Korona Rádió)