Saját családja és főnöke után magát ölte meg az elmebeteg néger

Nagyanyja és édesanyja lemészárolása után besétált a néger a munkahelyét jelentő McDonald’s-ba, ahol kivégezte főnökét, majd fejbelőtte saját magát. Megint egyel nőtt a négerek száma, akinek a gengszterséggel keveredő elmebetegsége emberéleteket követelt.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A biztonsági kamerák rögzítették a pillanatot, amikor a 26 éves Kentavious White reggel megérkezik a gyorsétterembe. A nem közzétett felvételeken állítólag az látható, hogy a férfi odahívja a menedzsert, Amia Smith-t az ajtóhoz és lelövi őt, majd bemegy a McDonald’s-ba, és maga ellen fordítja fegyverét.

White és meggyilkolt főnöke (kép: Kentavious White / Amia Smith / Heavy)

A New York Post cikkéből kiderül, hogy a helyi rendőröket először egy közeli házhoz hívták ki, ahol egy nőt lelőttek. Az áldozatot egy helyi kórházba szállították, ahol később meghalt. Nem sokkal később ismét hívás futott be a rendőrségre: egy másik nőt holtan találtak egy szomszédos házban.

Mint később kiderült, Kentavious White a McDonald’s-ban elkövetett hajnali gyilkosság előtt végzett 50 éves anyjával és 74 éves nagyanyjával.

Többek között ezzel a fotóval feszített a közösségi médiában a gyilkos

A rendőröket már egy héttel korábban is kihívták White-ék házához, ekkor a későbbi lövöldöző kijött az épületből egy fegyverrel, és lövéseket adott le. A férfi Facebook-oldalán több olyan fotó is található, amelyen White fegyverrel látható.

A Moultrie-ban lévő McDonald’s-ot bezárták, az étterem egyelőre nem nyit ki.

“Nem szeretem a fehéreket!” – üvöltötte a 6 éves lányra lövő néger

Még mindig szökésben vannak azok a négerek, akik kivégeztek egy férfit a bécsi metróállomáson

(Kuruc.info – Szent Korona Rádió)