“Nem szeretem a fehéreket!” – üvöltötte a 6 éves lányra lövő néger

Az USA-ban rálőtt egy néger egy fehér, 6 éves kislányra. Természetesen nem lett belőle nagy médafelháborodás, a fehérek jogaiért sem aggódik senki, miközben az is kiderült, hogy fehérek elleni gyűlöletből követhette el tettét… 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Az incidensben a néger az apát is meglőtte. Ő azt mondta, hogy a kislánya labdája gurult át a szomszéd gyepére, azt próbálták csak összeszedni, de a néger szomszéd fehér-ellenes, rasszista rigmusokat üvöltözött, mielőtt rájuk lőtt.

“Nem szeretem a fehéreket!”

– üvöltötte a néger a lövések pillanatában.

A lány csak azért maradhatott életben, mert apja testével védte a lövedékektől. Az apát tüdőn és a májon lőtte,  Kinsley-nek, a lánynak, a lövedékből származó repeszdarabkák ágyazódtak az arcába.

A Gaston Gazette-nek adott interjújában, miután kiengedték a kórházból, az apa részletesen beszámolt az este történtekről. Elmondta, hogy miközben kint grillzett, Kinsley más gyerekekkel játszott a közelben, és egy kosárlabda begurult Singletary (a néger) udvarára. Singletary ekkor bement a házába, majd fegyverrel a kezében jött ki.

“Akkor feleszméltem” – mondta az apa. “Az én gyerekem is az úton volt. A kislányom és körülbelül 10 – 12 másik gyerek volt odalent.” Elmondta, hogy Singletary közelebb került hozzá, ekkor azt mondta neki, hogy tegye el a fegyvert, arra hivatkozva, hogy olyan sok gyerek van a környéken.

Amikor odaért a négerhez szólt neki, hogy őrültséget csinál, akinek csak a következő válaszra futotta:

“Te fehér?* Nem is szeretem a fehér embereket. Szét foglak lőni.”

Az apa azt is elmagyarázta, hogy amikor látta, hogy Singletary egy második fegyverrel a lányára céloz, akcióba lendült, és feléje futott, ekkor lőtték le.

Előállítása után kiderült, hogy Singletary bűnözői múlttal rendelkezik. 2022 decemberében azzal vádolták, hogy egy mini kalapáccsal fejbe vágta barátnőjét.

“Ebből semmi sem történt volna meg, ha az igazságszolgáltatási rendszer elvégezte volna a feladatát” – mondta az apa.

Az esetet követően egy GoFundMe-t hoztak létre az apának és lányának orvosi számláinak kifizetésére. Azóta közel 100 000 dollár gyűlt össze.

* Teljeskörű tájékoztatás jegyében meg kell jegyeznünk, hogy az apa vezetékneve White, mely angolul fehéret jelent, viszont a történésekből és a szövegkörnyezetből is jól kitűnik, hogy a fehérellenes megnyilvánulásai nem vonatkozhattak csupán a White nevű család ellen. Továbbá az amerikai források is állítják, hogy nem a család vezetéknevét emlegette. Bár még ha “csak ellenük is irányult, a tényen az sem változtat, hogy a néger gyermekekre lőtt az utcán, és csak egy hős apa tettén múlott, hogy nem történt nagyobb tragédia.

Saját gyermekét ölte meg a BLM-Antifa terrorista

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)