Még mindig szökésben vannak azok a négerek, akik kivégeztek egy férfit a bécsi metróállomáson

Még tíz nappal a gyilkosságok után is szabadlábon vannak azok a néger bandatagok, akik április 20-án éjjel a bécsi Jägerstrasse metróállomáson (U6) brutálisan megtámadtak és kivégeztek egy férfit.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Hajnali egykor az állomás peronján legalább tízen támadtak rá az áldozatra, aki megpróbált elmenekülni a mozgólépcsőn, de üldözői utolérték.

A támadók a férfit földre lökték, tovább verték, ketten machetét húztak elő, és levágták az áldozat kezét és lábát. Bármilyen segítség túl későn érkezett volna a súlyosan sérült férfihoz, akit később 31 éves algériai bevándorlóként azonosítottak.

Egyetlen gyanúsítottat sikerült azonnal elkapni a bűncselekmény után: egy 24 éves fiatal algériai állampolgárt, aki a Duna-csatornába ugrott, amikor meglátta az érkező rendőröket. A férfi azonban tagadja, hogy köze lenne a véres tetthez, és hallgat.

Az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) bécsi vezetője, Dominik Nepp városi tanácsos a külföldi bűnözőkkel szembeni határozott fellépést követelt.

A nem osztrákok által elkövetett rendszeres erőszakos cselekmények a külföldi bűnözőkkel szembeni laza bánásmódra vezethetők vissza. Ahelyett, hogy az ilyen bűnözők azonnali kitoloncolásával egyértelmű jelzést küldenénk, túl gyakran kapnak kegyelmet. Az egyre gyorsuló erőszakspirál csak akkor lesz megállítható, ha megreformáljuk jogrendszerünket

– közölte.

“Nem szeretem a fehéreket!” – üvöltötte a 6 éves lányra lövő néger

Bevert a tanárának a néger, amiért az elkobozta a telefonját

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)