Honvédelmi miniszter: Nem lesz progresszív ideológiákkal fertőzött magyar haderő

Szalay-Bobrovniczky Kristóf hovédelmi miniszter a CPAC Hungary konferencia második napján tartott nyitóbeszédében arról beszélt, hogy a hont nemcsak a fegyveres fenyegetésektől kell védeni, hanem a progresszív ideológiáktól is.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A korábbi londoni nagykövet arról beszélt, hogy az ellenség ismerete nélkülözhetetlen a győzelemhez. Mi magyarok pedig jól ismerjük az ellenséget, ugyanis kommunista elnyomásban nőttünk fel. Szalay-Bobrovinczky szerint így tisztán látjuk, hogy a jelenlegi progresszív ideológiák az ateista szovjetbolsevik áramlatok mutációi.

A miniszter odaszúrt a “balos álpacifistáknak”, akik szerinte hirtelen fegyver- és háborúpártivá váltak egyik napról a másikra, és Greta Thunbergnek is.

Szalay-Bobrovinczky arról is beszélt, hogy “ideológiai megszállók a gyermekeink lelkére támadnak az iskolákban”, de a magyar kormánynak sikerült megállítania őket. Ehhez kapcsolódóan kijelentette, hogy amíg ő áll a honvédelem élén, nem lesz LMBTQP és egyéb progresszív ideológiákkal fertőzött magyar haderő.

A honvédelmi miniszter ezen kívül beszédében elismételte a magyar kormány szokásos lózungjait, miszerint Ukrajnában egy 20. századi típusú véres háború folyik, melyből fegyveres módon nincs kiút, ezért azonnali tűzszünetre és béketárgyalásokra van szükség.

Elmondta azt is, hogy a saját történelmükből jól tudjuk, hogy a béketárgyalásokon megállapított határokat nem feltétlenül a tűzszünet kikiáltásának pillanatában húzódó frontvonalak alapján rajzolják meg.

Szalay-Bobrovinczky szerint nem hagyjuk, hogy belesodorjanak minket a háborúba, de fejlesztjük és erősítjük a hadseregünket, ahogy arra Donald Trump is felszólította az európai nemzeteket még elnöksége idején. A NATO-t pedig egy létfontosságú katonai szövetségnek tartja.

Példát vehetne a Fidesz: Kitoloncolták az oroszok a nem kívánatos személyt, egy LMBTQP aktivistát az országból

Koreában a keresztények javára döntöttek az LMBTQP őrülettel szemben

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)