Egyre csökken a heteroszexuálisok aránya az amerikai fiatalok körében

Az amerikai szövetségi Betegségmegelőzési és Járványügyi Központ felméréséből fényderült arra, hogy egyre kevesebb fiatal vallja magát heteroszexuálisnak.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Az elemzés szerint a járvány alatt az iskolák bezárása idején a lányok nagyobb eséllyel szigetelődtek el társaiktól, miközben a fiúk számára többi között az internetes videójátékok népszerűsége segíthetett, és pótolhatta a társas kapcsolatok hiányát.

A felmérésből az is kiderül, hogy a középiskolás diákok szexuális kapcsolatai is ritkábbá váltak. 2021-ben a középiskolások 30 százaléka nyilatkozott úgy, hogy volt már része szexuális együttlétben, szemben a 2019-es 38 százalékkal. Az arány 2011 óta folyamatosan csökken, amikor a 14-18 éves amerikai középiskolások még 47 százaléka mondta azt, hogy életében volt már szexuális kapcsolata.

A fiatalok csökkenő mértékben vallják magukat heteroszexuálisnak. 2021-ben mintegy 75 százalékuk nyilatkozott úgy, hogy kizárólag az ellenkező nemhez vonzódik, és több, mint 24 százalék azt mondta, hogy az LMBTQP-közösséghez tartozik. 2019-ben az amerikai középiskolások még 89 százaléka válaszolt úgy, hogy heteroszexuális.

Az amerikai fiatalok viselkedését érintő kockázati felmérés (Youth Risk Behavior Survey) kétévente készül el. 2021-ben 17 ezer 14-18 év között középiskolás vett benne részt, önkéntes alapon, szülői engedéllyel.

Anyák napja nincs, de megbüntethetnek, ha az LMBTQP-ideológiát tanító pedagógusokat kritizálod?

16 éves fiú megerőszakolásával vádolják az LMBTQP aktivista tanárt

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)