16 éves fiú megerőszakolásával vádolják az LMBTQP aktivista tanárt

Letartóztattak egy idahói, LMBTQP-aktivista középiskolai tanárt, akit azzal gyanúsítanak, hogy megerőszakolt egy 16 éves fiút. Az 59 éves boise-i Eric McDermottot hétfőn az Ada megyei börtönbe zárták egy kiskorú ellen elkövetett szeméremsértéssel és szexuális zaklatással elkövetett nemi erőszak vádjának okán.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

McDermott azon kívül, hogy számos tantárgyat tanított, s az iskolában kosárlabda edzőként is tevékenykedett, igen aktív LMBTQP-aktivista.

Az Idaho Statesman szerint McDermott 2020-ban felvette a kapcsolatot az egykori diákjával egy társkereső oldalon, és miután számos meztelen fotót osztott meg magáról, elvitte a tinit otthonába, és szexuálisan zaklatta.

Az egykori tanár április 27-én áll bíróság elé, jelenleg egymillió dollár óvadék ellenében tartják fogva.

A KTVB jelentése szerint a Boise School District szóvivője, Dan Hollar levelet küldött a Fairmont High személyzetének és a szülőknek, amelyben értesítette őket McDermott letartóztatásáról, és biztosította őket arról, hogy azonnal adminisztratív szabadságra helyezték.

“Megértjük, hogy ez a hír aggályokat vet fel a diákok biztonságával kapcsolatban, és szeretnénk biztosítani a csaláokat arról, hogy a kerület teljes mértékben együttműködik a rendfenntartó szervekkel és az ügyészekkel, miközben kivizsgálják ezt az ügyet”

– mondta Hollar.

McDermott letartóztatását követően az Idaho Tribune beásta magát a múltjába, és felfedte, hogy prominens LMBTQP-aktivista volt. Önkéntesként jelentkezett a Pride Alapítvány Idaho Leadership Action Teamjénél, és számos fényképen szerepelt, amelyet a szervezet közzétett a közösségi médiában.

McDermott közösségi profiljain nyíltan megvitatta a „fiatalok megszólítását”, és a Tribune megjegyezte, hogy az egész államot bejárta, hogy drag show-kon és Pride rendezvényeken jelenhessen meg, és, hogy tizenhat éves „önkénteseket” keressen. A Goodreads online fórumon keresztül népszerűsítette a tinédzsereknek szánt, szexuális jellegű irodalmat is, egy könyvsorozat másolatait kölcsönözhetővé tette középiskolás diákjai számára, miközben, még ő is elismerte, hogy ugyanez a sorozat nem való számukra.

Néhány posztja az elmúlt évekből. Igen aktív propagandista volt:

Az LMBTQP-aktivista diákerőszakoló helyzetéről jelenleg többet nem tudunk, ugyanis az Ada Megyei Főügyészség a Post Millennialnak azt írta, hogy nem nyilatkozhatnak a folyamatban lévő perekről.

Vádat emeltek egy transzterapeuta ellen autista gyerekek szexuális zaklatása miatt az USA-ban

Saját gyermekét ölte meg a BLM-Antifa terrorista

A Planned Parenthood volt “fontos embere” ellen gyermekpornó miatt nyomoznak, öngyilkos lett

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)