Anyák napja nincs, de megbüntethetnek, ha az LMBTQP-ideológiát tanító pedagógusokat kritizálod?

Egyre nagyobb méreteket ölt az LMBTQP-őrület Nyugaton. Ne legyenek kétségeink, ha nem állunk ellen, nálunk is tiltani fogják az anyák napja ünneplését, mert az túl “maradi”.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Tilos megünnepelni az anyák napját

A Riverview Általános Iskola (Snohomish, WA) lemondta az anyák napi és az apák napi rendezvényeit, hogy elkerülje az olyan rendezvényeket, amelyek egyes a diákokat érzékenyen érinthetnek, de népszerűsítenek egy Pride eseményt, amelyen drag-show is lesz. Az iskola Szülői Tanári Szervezetének (PTO) legutóbbi ülésén, április 11-én Derek Larsen igazgató bejelentette, hogy nem lesz a Május 11-re tervezett Moms and Maple Bars rendezvény, sem június 8-án a Dads and Donuts, és kérte, hogy az eseményeket távolítsák el az iskola rendezvénykalendáriumából.

Illegálissá tehetik az LMBTQP iskolába vitele elleni felszólalást?

Egy kaliforniai demokrata vétséggé akarja minősíteni a tanárok kritizálását, amiért a nemi identitás ideológiáját (genderideológiát / LMBTQP-propagandát) tanítják a gyerekeknek.

Az SB 596, amelynek szerzője Anthony J. Portantino szenátor, „a zaklatásnak kitett tanárok problémájával foglalkozik, és célja, hogy biztonságos és befogadó környezetet biztosítson minden diák és tanár számára”. De aggodalomra adhat okot, ha közelebbről megvizsgáljuk, hogyan definiálják a zaklatást a törvényjavaslatban.

A törvényjavaslat kimondja, hogy aki bármely tanárt azon címszó alatt, hogy az LMBTQP-propagandát vitt be az iskolába kritizálni mer, akkor 500-1000 dollárig terjedő bírsággal sújtható.

Ezen törvénynek nagy valószínűséggel azért érzik szükségességét a progresszívok, mert az iskolák nagy részében, még Amerikában is a szülők rendszeresen felszólalnak az LMBTQP erőszakos terjesztése ellen.

Kevesebb mint egy évet kapott a gyermekeket megrontó és drag queenségre nevelő tanársegéd

16 éves fiú megerőszakolásával vádolják az LMBTQP aktivista tanárt

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)