“Minél hamarabb bevezetjük az azonosneműek házasságát” – Észtország is többletjogokat biztosítana az LMBTQP személyeknek

Észtországban újraválasztották Kaja Kallas miniszterelnök asszonyt, aminek köszönhetően egy olyan koalíció megalakulása következett be, amely minden feltétel nélkül behódol az LMBTQP-propagandának és amilyen hamar csak lehet szeretnék bevezetni a házassági egyenlőséget.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Kallas úgy nyilatkozott, most már bevezetik a házassági egyenlőséget, “amilyen hamar csak lehet”. Ezzel a balti államok közül elsőként csatlakoznak majd az LMBTQP-lobbinak a házasság szentségének színterén is behódoló európai országokhoz.

Bár a bejegyzett élettársi kapcsolatról szóló 2014-es törvény korlátozott jogokat már biztosított volna a homoszexuális pároknak, de az azóta eltelt időben szerencsére mindig volt olyan párt az észt kormánykoalíciókban, amely megakadályozta a törvény hatályba lépését, azonban ez sajnos most megváltozott.

“A most megalakult koalíció úgy döntött, hogy módosítja a jelenlegi családjogi törvényt, hogy a törvény szemében mindenki egyenlő legyen. Természetesen az egyenlő házasságról beszélek”

– nyilatkozta a miniszterelnök. Ezen túlmenően azt is eldöntötték, hogy az élettársi kapcsolatról szóló törvény azzá válik, aminek kezdettől fogva szánták, egy nemtől független, az együttélést szabályozó törvénnyé, amivel szintén többletjogokat kapnak az LMBTQP személyek a normálisokkal szemben.

A miniszterelnök szerint erre azért van szükség, mert Észtországban, ahogy a legtöbb észak-európai államban is, egyre több gyerek születik házasságon kívül, vagyis a szülők nem érzik szükségét a házasságkötésnek. Az északi államokban pedig az élettársi viszonyt szabályozó törvényekben nem számít az élettársak neme. Ehhez szeretnének ők is igazodni, mivel “az élettársi kapcsolatokban élőknek is jár jogi védelem, nemtől, bőrszíntől, nemzetiségtől és vallástól függetlenül”.

A progresszív közhelyekkel teletűzdelt mondataiból kiolvasható, hogy szerinte a normális párok kapcsolatai simán kútba eshetnek, a lényeg, hogy a homoszexuálisok a többletjogoknak köszönhetően összeházasodhassanak és gyermekeket vehessenek magukhoz, azok életét is nagy valószínűséggel tönkre téve.

“Az államnak nem megakadályoznia kell, hogy az emberek szeressenek és együtt akarjanak élni, az államnak szükség esetén jogi keretekkel kell támogatnia az embereket. Így remélhetőleg véget vethetünk annak a patthelyzetnek, amely hosszú évek óta megosztja társadalmunkat. Őszintén remélem, hogy a parlament egyhangúlag támogatni fogja az ezekkel a kérdésekkel kapcsolatos kezdeményezésünket”

– tette hozzá Kallas, a hízelgő polkorrektségét a tető fokáig emelve.

Újabb transznemű által elkövetett brutális gyilkosság az USA-ból

“Sírodra fogok hugyozni!” – LMBTQP aktivista a gyermekeket védő kormányzónak

(Humen – Szent Korona Rádió)