Még hogy a migráció nem veszélyes! Újabb terroristák szivárogtak be Európába, bevándorlónak álcázva magukat

Öt iraki, öt iráni, négy afganisztáni, négy szomáliai és egy líbiai terrorista-gyanús személy érkezett az Egyesült Királyságba. Mint kiderült, ez is amiatt történhetett meg, mivel nem gyűjtik össze a szükséges információkat a bevándorlási hatóságok.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A Daily Mail által idézett, a nevüket nem vállaló források szerint a dzsihádista szervezetekhez, például az Iszlám Államhoz kötődő terroristák jutottak be az Egyesült Királyságba csónakokon a La Manche-csatornán keresztül. A 19 gyanús személy közül hét ellen feltehetőleg jelenleg is nyomozás folyik más országokban. A beutazásuk óta a 19-ből néhányat a különböző brit biztonsági szolgálatok már megfigyelés alatt tartanak.

Az ügyet tovább bonyolítja, hogy a brit bírák gyakran a terroristák pártját fogják a kitoloncolási eljárásokban, arra hivatkozva, hogy a hazájukban hatalmon lévő kormányok rossz bánásmódban részesíthetik őket.

A jelentés szerint a feltételezett terroristák közül öten Irakból, öten Iránból, négyen a ma már tálibok által ellenőrzött Afganisztánból, négyen Szomáliából, egy személy pedig Líbiából érkezhetett. A 19-ből legalább öt személyről azt gondolják, hogy az Iszlám Államhoz kötődnek.

Nem csoda, hogy ilyen könnyen bejutnak az illegális migránsok, egy korábbi jelentés szerint ugyanis a bevándorlási hatóságok rendszeresen elmulasztják az országba belépő illegális bevándorlókkal kapcsolatos információk megfelelő összegyűjtését.

Egyeseket anélkül engednek be, hogy akár ujjlenyomatot vennének tőlük, vagy ellenőriznék személyazonosságukat annak megállapítása érdekében, hogy bűnözőnek vagy terroristának minősülnek-e. A tisztviselők még a nevek rögzítését is rosszul kezelték, mivel a partra szállt 6878 migráns közül 978-nak a vezetékneve vagy szimbólumokat, vagy számokat tartalmazott. A migránsok életkorát csupán úgy ellenőrizték, hogy a tisztviselők egy kartondarabot tartottak a kezükben, amelyre 1-től 63-ig terjedő számokat írtak, és a migránsok ezen mutattak rá állítólagos életkorukra.

Sürgős szigorításokat kellene bevezetni a migránsokkal foglalkozó hatóságoknak, mert ha így folytatják, akkor előbb-utóbb egész Európát el fogják árasztani a migráns terroristák.

Párizs: Vidékre küldik a migránsokat, hogy jobb színben tűnjenek föl a világbajnokságon és az olimpián

A népesség 10 százalékát migránsok teszik ki Franciaországban

(Magyar Nemzet nyomán Szent Korona Rádió)