Újabb transznemű által elkövetett brutális gyilkosság az USA-ból

Újabb transznemű által elkövetett gyilkosságról szólnak a hírek az USA-ban. A The Post Millenial Egyik forrásának sikerült hozzájutnia a transznemű által rögzített felvételekhez, melyeken az látható miként gyilkol meg brutálisan egy taxisofőrt. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Moses Jacob Lopezt másodfokú gyilkossággal és nem engedélyezett fegyverrel való visszaéléssel gyanúsítják miután húsvétvasárnap Portlandben meggyilkolt egy taxisofőrt. Lopezt 6 nappal korábban előállították már, mert egy BiMart vásárlót késsel fenyegetett meg. Az ominózus estén azért tudott szabadlábon lenni, mert óvadék ellenében kiengedték.

A forrás szerint akinek sikerült hozzájutni a gyilkosságról készült videóhoz Lopez tiarában és női ruhában szállt be az autóba. Miután megadta a címét a sofőrnek hátulról a nyakába döfte a kést. A sofőr fejét bal kezével tartotta miközben a pengét torkába mélyesztette, ezután elhagyta a gépjárművet.

Mellékszálon a gyilkosság brutalitásához az is hozzátesz, hogy a taxisofőrnek hosszas keresgélés után, most sikerült megtalálni biológiai szüleit, és abban reménykedett, hogy végre találkozhat velük – számolt be a főnöke.

Lopez hétfői tárgyalásán mindkét vádpontban ártatlannak vallotta magát, továbbá egyáltalán nem zavartatva magát haját kontyban hordva, arcán pedig sminkkel jelent meg.

Az Amerikai Egyesült Államokban egyre több gyilkosságot követnek el a transzneműek, valószínűleg ebből fakadóan a rendőrség egy ideig igyekezett titkolni a gyilkos kilétét és aberrált voltát. Megjelenésével azonban végleg alátámasztotta a feltételezéseket, miszerint LMBTQP személyről beszélünk.

A rendőrség a The Post Millenialnak küldött közleményében később azt is megírta, hogy transznemű mivolta miatt különleges elbánásban részesül a gyilkos és a Transzneműek Felülvizsgáló Testületének döntéséig védett lakóegységben helyezték el.

A The Post Millenial Szerint a rendőrség semmilyen információt nem adott ki a lehetséges indítékról, viszont nagy a valószínűsége annak hogy a gyilkosság a közösségi médiában az utóbbi időszakban megszaporodó transzaktivisták általi erőszakra való felbujtás következtében történt meg; ugyanis miután az Egyesült Államokban több államban is korlátozták a kiskorúak életét tönkre tevő transz-kezeléseket, hatalmas gyűlölethullám indult az aberrált közösségek részéről.

Erőszakra felbujtó termékek és posztok jelentek meg a gyermekvédelmi törvények nyomán a közösségi média felületein

Lopez közösségi médiában megjelent bejegyzései alapján degeneráltsága nem újkeletű, 2015-ös Facebook posztjában arról írt, hogy nem csak homoszexuális szeretne lenni hanem inkább nő, „hogy egy alap szukát pofára tudjak fektetni”. A posztok alapján, végül 2019-ben kezdte meg az átalakító kezeléseket.

Aktívan “harcolt” a közösségi médiában a degeneráltak jogaiért…

Az aberrált férfi erőszakos viselkedése is korábbra nyúlik vissza, ugyanis 2021 júniusában azért rúgták ki egy meg nem nevezett egészségügyi intézményből, mert folyamatosan fenyegető magatartást tanúsított munkatársaival szemben.

Következő tárgyalását április tizennyolcadikára tűzték ki, addig továbbra is őrizetben tartják.

Saját gyermekét ölte meg a BLM-Antifa terrorista

Keresztény- és egyházüldözést szeretne a hazai antifa és LMBTQP közösség

Újabb külföldi antifa támadás történt Budapesten egy Lonsdale pulóver miatt

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)