Újabb külföldi antifa támadás történt Budapesten egy Lonsdale pulóver miatt

Az egyik népszerű Facebook-csoportba került be tegnapi napon az a bejegyzés, ahol újabb antifa támadásról számoltak be, ami arccsont töréssel is járt. Fotót is mellékelt a sérült. Az eset azért is érdekes, mert a megtámadott nem “náci”, sőt… 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A beszámoló szó szerint: 6 antifa, 1 Lonsdale pulcsi. Struggle is real. Szerk: arccsonttörés, miután “náci”nak nézett egy csapat külföldi, tippre németek lehettek. Az aznap este felszedett csajom judaista, én sváb katolikus vagyok. Ahogy Bródi mondta, bizony: “Ezek ugyanazok””

A “szerk” megjegyzés azért van ott, mert az illető, L. Gábor történetesen a csoport adminja is. A hozzászólásokból kiderül, hogy az áldozat tett feljelentést, a VII. kerületi rendőrkapitányság jár el az ügyben és látleletet is vettek a sérülésekről.

Az áldozat bevérzett szeme

A megtámadott megerősíti, hogy a Lonsdale pulóvere miatt mentek rá, és a támadók külföldiek voltak, vélhetően ismét németek. A támadás nem előzmény nélküli, ahogy írja, egy szórakozóhelyen (Instant) már kötekedésig fajult a vita az öltözete miatt, ahonnan a biztonsági szolgálat kirakta a kötekedőket, de később bevárták őt az Akácfa és a Wesselényi utca sarkán, ahol rárontottak, ő pedig egyedül volt.

Összegyűjtjük az antifákat!

A Szent Korona Rádió összegyűjti azon antifákat, akiket felelősség terhel közvetlenül vagy közvetve a brutális támadások miatt a közéleti szerepvállalásukkal, vagy egyéb szervező tevékenységükkel. Ha információja van olyan antifáról, akinek bármi köze lehetett a támadásokhoz (akár csak ideológiai támogatás), vagy beépült az állami szférába, illetve veszélyt jelent a társadalomra. Képeket, neveket, közösségi médiás profil linkeket és történeteket ide várjuk: [email protected]

(Szent Korona Rádió)

Gyűjtsük össze őket! Az antifák már a KSH-ban és a felsőoktatásban is ott vannak

Antifa összkép: a kurd terroristák által kiképzett nemzetközi antifa felforgató terrortevékenységéről (I. rész)

HVIM: Követeljük az antifa támadások csírájában való elfojtását és felszólítunk mindenkit az önvédelemre!

Tovább bővült az ismert antifák listája – Újabb külföldi terroristák ellen adott ki körözést a rendőrség

Térkép a hazai antifákról