Keresztény- és egyházüldözést szeretne a hazai antifa és LMBTQP közösség

Összenő, ami összetartozik. Az antifa és az LMBTQP közösség számos átfedést mutat. A Bite Zsoltról szóló, 2018-as (!) anyagunkban például szerepel az a Virág Zsolt, aki antifa, de egy kulcsszereplője a hazai buzilobbinak is. Most egy olyan véglényt mutatunk be, aki még harcosabb antifa, emellett a debreceni Pride szervezőjeként aposztrofálja magát, de számos LMBTQP platformot követ, nyilatkozgat, és konkrétan keresztényüldözésre szólít fel nyilvánosan.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Az alávaló bejegyzést az váltotta ki, hogy gyermekek keresztútjárásban vettek részt, ami egy vallási rítus. Lehet persze az a bajuk ezeknek a véglényeknek, hogy a Nagypéntek igencsak konkrétan utal a zsidóság bűnére, a Megváltó megfeszítésére. A Frajdy félék (Facebook-profil) nem szoktak felháborodni, amikor holokauszt-múzeumot kell látogatniuk, vagy valami egyéb, nem a magyarsággal kapcsolatos doktrinálás folyik a gyerekek körében. Íme a bicskanyitogató uszítás:

Szolnoki András, aki Frajdy Péter Frajdy “művésznéven” borzolja a kedélyeket, aktivistája az buzilobbinak, például a Humen Onlinenak is adott interjút.

Frajdy egyértelműen harcos antifa, és azóta a “klerikálisok” elleni harcra szólít fel:

Összegyűjtjük az antifákat!

A Szent Korona Rádió összegyűjti azon antifákat, akiket felelősség terhel közvetlenül vagy közvetve a brutális támadások miatt a közéleti szerepvállalásukkal, vagy egyéb szervező tevékenységükkel. Ha információja van olyan antifáról, akinek bármi köze lehetett a támadásokhoz (akár csak ideológiai támogatás), vagy beépült az állami szférába, illetve veszélyt jelent a társadalomra. Képeket, neveket, közösségi médiás profil linkeket és történeteket ide várjuk: [email protected]

(Szent Korona Rádió)

Gyűjtsük össze őket! Az antifák már a KSH-ban és a felsőoktatásban is ott vannak

Tanárok rontják meg a gyerekeket az iskolákban az LMBTQ fertőjével (hanganyag és javítás)