Húsz évet kapott a várandós feleségét szikláról lelökő migráns

Húsz év börtönre ítéltek azt a migránst Angliában, aki két és fél éve 15 méter magasból lökte le a várandós feleségét. A gyilkosság a skóciai Edinburgh mellett, egy népszerű kirándulóhelyen történt. A magyar balliberális sajtó szerint természetesen nem migráns volt, hanem brit…

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A bírósági eljárás során a nő édesanyja azt mondta, lánya többször beszélt neki arról, hogy bántalmazó kapcsolatban él, és néhány hónappal a házasság után már a váláson gondolkozott. Az volt a terve, hogy négy napos skóciai nyaralásuk után szakítani fog.

A 29 éves migráns férfi, Kashif Anwar vallomásában azt mondta, este fél 8 körül másztak fel a sziklához, hogy megnézzék a naplementét, de mivel túl későn értek oda, hamarosan visszaindultak. Menetközben megálltak, hogy csináljanak egy szelfit, Anwar elmondása szerint ekkor elvesztette az egyensúlyát, és véletlenül ráesett a feleségére, Fawziyah Javedre, aki a mélybe zuhant.

A nő nem vesztette el azonnal az eszméletét. Először egy kiránduló szaladt oda hozzá, akitől azt kérte, ne engedjék a közelébe a férjét, mert ő lökte le a szikláról. A kiérkező rendőrnek szintén azt mondta, a férje lökte le, miután közölte vele, hogy véget akar vetni a kapcsolatuknak.

A bíróság végül gyilkosság miatt ítélte el a férfit, aki nem is próbálta megmenteni a feleségét. A tárgyaláson kiderült az is, hogy az optikusként dolgozó Anwar munka közben ismerte meg leendő feleségét, aki szemüveget csináltatni ment be az üzletbe, ahol dolgozott. Javed munkajoggal foglalkozott, és 31 éves volt, amikor meghalt.

A népesség 10 százalékát migránsok teszik ki Franciaországban

Migránsérzékenyítő társasjáték?

(444.hu nyomán Szent Korona Rádió)