Az oktatási intézmények félnek az LMBTQP szervezetektől

Az M1 és a hirado.hu közös csütörtöki hírháttérműsorában, a 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című adásban terítékre kerültek a pedofilbotrányok. A vendégek Schittl Eszter, a CitizenGO kampányigazgatója, Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, Békés Bence publicista és Deák Dániel, a Corvinus kutatóprofesszora volt.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A műsor résztvevői többek között arra keresték a választ, hogy milyen következménye lesz a budapesti pedagógiai asszisztens botrányának, aki tizenötéves “fiúszeretőjével” büszkélkedett.

Schittl Eszter elmondta, abban bízik, hogy az ügy arra lesz precedens, hogy ezt Magyarországon nem lehet következmények nélkül megtenni. Majd hozzátette: örvendetes, hogy azóta törvénymódosításról lehet hallani. Kovács István szerint

egy ideje már zajlik egy vita Magyarországon a gyermekvédelemről, ami arra világít rá, hogy az elmúlt években túl messzire ment az a szexuális szabadosság, amelynek gyökerei a hatvanas évekbe vezetnek vissza.

Az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója arra hívta fel a figyelmet, hogy a hatvanas években már arról írogattak francia értelmiségiek, hogy a gyerekek szexualizálása “milyen csodálatos folyamat”. Kovács István elárulta: attól tart, hogy a mostani eset nem egyedi. Mint mondta, nagyon fél attól, hogy más hasonló történetek is napvilágra fognak kerülni.

Mint ismert, a szóban forgó pedagógiai asszisztens azt mondta egy nyilvános videójában, hogy a TASZ és az Amnesty International fogja képviselni őt, ha pert indít. Lánczi Tamás arról kérdezte beszélgetőpartnereit, miért lehet, hogy ezeket a gyakran Soros-szervezeteknek aposztrofált társaságokat fenyegetésként használta. Békés Bence publicista, aki korábban a TASZ aktivistája volt, erre kijelentette: tapasztalata szerint az intézmények félnek az említett szervezetektől. Hozzátette: van is mitől félni, ha az ember látja a gyakorlatot. Azt, hogy az olyan Magyarország elleni nemzetközi támadásokban, mint például a Sargentini-jelentés, a hazánkat támadók olyan szervezeteknek, mint a TASZ vagy az Amnesty International, a véleményére támaszkodnak.

Deák Dániel az ügy kapcsán úgy fogalmazott: A legvisszataszítóbbnak azt találom, hogy ez az ember nyilvánvalóan akarva, vagy akaratlanul egy függőségi helyzetet használt ki.

Újabb gyomorforgató részletek derültek ki a pedofil karateedzőről

Bite esete nem egyedi – Az elmúlt években 12 deviáns tanár került bíróság elé

A KLIK elismeri, hogy megkapták 2018-ban Bitéről a vármegyések jelzését, de hát nem volt mit tenni

(Origo nyomán Szent Korona Rádió)

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Ne feledkezzenek meg a technikai számos felajánlásról sem, támogassák a Kvintesszencia Kiadót!