Újabb gyomorforgató részletek derültek ki a pedofil karateedzőről

Korábban már lehoztuk a Pesti Srácok által lebuktatott karateedző, Fekete Márton történetét, az aberrált azóta törölte is magát a közösségi médiából. Most újabb részletek kerültek napvilágra ennek a beteg állatnak a ténykedéseiről. Nigériai hátterű gyülekezetben folytathatta aberrációit a fiatal fiúkat megrontó karateedző -írja a Pesti Srácok.  A továbbiakban a cikket változatlan formában közöljük. Csak erős idegzetűeknek ajánlott!

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

“Én egy elkeseredett özvegy édesanya vagyok és szeretném tájékoztatni önöket egy szomorú tényről. (…) Elöljáróban csak annyit, ha nem hisznek nekem, kérjenek információt a rendőrségtől, hogy van-e eljárás egy budapesti képviselőjük ellen, több feljelentés után, melyben fiatalkorúak ellen elkövetett szexuális zaklatásról van szó”

– áll egy birtokunkba került levélben, amelyet körülbelül egy éve juttattak el egy több, nagy, vidéki központtal működő, nigériai hátterű modern gyülekezet vezetéséhez. A levélíró édesanya állítása szerint a gyülekezetben gyászfeldolgozást remélő, akkor 16 éves fiát rontotta meg a szóban forgó budapesti képviselő. Az a karateedző, akiről a minap írtuk meg, hogy több mint tíz éve folytathat aberrált viszonyt 18 év alatti fiúkkal. F. M.-et a BRFK a másfél éve tartó nyomozásban meg is gyanúsította 18. életévét be nem töltött személy sérelmére, hatalmi, befolyási viszonnyal visszaélve elkövetett szexuális kényszerítéssel. A PestiSrácok.hu újabb gyomorforgató részleteket tudott meg az ügyről.

Ahogy megírtuk, hosszú ideje él vissza hatalmi helyzetével és több fiatal fiút is megronthatott egy fővárosi karateedző. Mindaz, ami eddig a tudomásunkra jutott, arra utal, hogy a szexuális ragadozó gyakorlatilag ugyanazzal a módszerrel került a fiatalok közelébe, hogy kiélje aberrációit, mint Sipos Pál, aki több évtizeden át titkolhatta ferde hajlamait, míg egy nap a már felnőtté vált egykori áldozatai egyikénél elszakadt valami és kitálalt. A Sipos-ügyben egymás után kerültek elő az áldozatok, akik máig nem dolgozták fel az átélt traumákat, de azzal, hogy beszélni kezdtek, megvilágították, milyen a pedofilok világa. Biztonságot, megértést, támogatást és egy varázslatos világ illúzióját nyújtják a sebezhető, sok esetben sérült fiataloknak, akik úgy érzik, nincsenek egyedül, számíthatnak valakire. Ennek a fajta bizalomépítésnek mesteri módszereit fejlesztik tökélyre.

“Az első alkalom után hazamentem és próbáltam elfelejteni az egészet”

Előző cikkünkben idéztük a négy év kizsákmányolás után feljelentést tett sértett vallomásait, amelyből kiderült: amíg édesapja súlyos betegsége miatt kórházról kórházra járt, hogyan vitte édesanyja edzésre, majd masszázsra is a karateedzőhöz hetente kétszer, és ez idő alatt hogyan vált a férfi a “b**i apjává”, vette el a szüzességét egy uszoda wellness részlegében, a masszázságyon.

A fiú arról is beszélt a nyomozóknak, miért nem tudott megszabadulni bántalmazójától, aki egy idő után megbánást tanúsított, előadta, hogy megtért, ezzel újraépítette a bizalmi kapcsolatot, hogy újra folytathassa mocskos játékait:

“M-nek nagyon nagy önuralma van és nagyon jó emberismerő. Ő tudta, hogy egy-egy alkalommal meddig mehet el valakinél. Én az első alkalom után hazamentem és próbáltam elfelejteni az egészet, és nem megyek többet se masszírozásra, se edzésre. Otthon próbáltam játszani, és felejteni. A következő masszásidőpont lett volna egy hét múlva, nem akartam elmenni, a szüleim nem tudták, hogy M. nem heteroszexuális és nem feltételezték, hogy bármit csinálna velem, én meg nem mondtam el nekik. Persze hogy nem mondtam el, mert korábban sem tudtam velük beszélni semmilyen problémámról, akkor erről sem tudok. Én akkor már sírtam, mindent bevállaltam, hogy nem játszok egy hétig.”

Ezzel magyarázta a fiú a nyomozók kérdésére, hogy ha az együttlétek akarata ellenére történtek, miért járt el évekig a masszázsra, edzésekre, és miért nem mondta el szüleinek, mi történik vele.

“Megtanultam, ne legyek őszinte, különben leb*sznak”

A srác számítógépes játékokba menekült és lázadt, vagy legalábbis a szülei annak vehették a tiltakozását, és gyakorlatilag erővel rávették, hogy járjon M.-hez, mert ferde a gerince, szüksége van rá és legalább nem otthon punnyad a gép előtt, hanem sportol.

“Megtanultam kisgyerekként, hogy ne legyek őszinte, mert ha bevállalom, hogy rosszul viselkedtem, akkor otthon leb*sznak. Akkor meg minek, nem akarok magamnak rosszat. Így aztán eldöntötték, hogy akkor meg megyek. Arra gondolok, hogy a szüleim beszéltek M-mel arról, hogy én nem akarok menni, mert szerintem nem volt jó, de belőlem nem tudják kiszedni, miért nem volt jó. Ezért kérdezték meg őt, ő meg valószínűleg kitalált valamit, hogy miért nem volt jó, és akkor majd tesz ellene. Kidumálta magát a szituációból.”

– fogalmazott a fiú vallomásában. M. közben mesterien manipulálta áldozatát, akinek egy személyben játszotta az apát, a barátot és a pszichológust. Erről így mesélt az áldozat a nyomozás során:

Egymagában mindhárom személyiséget megvalósította, amire nekem szükségem volt, és addig senkivel nem tudtam megbeszélni a bajaimat. Ő meghallgatta a bajaimat, és olyan tanácsokat adott és megerősített olyan dolgokban, amire vágytam. Mindig azokat a válaszokat adta, amire szükségem volt. Szerintem ő érdekből mondta ezeket. Ami a saját érdeke.

“Anyámnak is jót tett a “masszázs”, neki is szüksége volt egy barátra”

A vallás szerepéről az aberráció leplezésében M. áldozata többször is kitért a vallomásaiban. Gyakorlatilag az ájtatosságával érte el a maximális bizalmat az édesanyánál, aki annyira a férfi bűvkörébe került, hogy amikor a fia már nem bírta tovább, és több segélykérést is próbált adni felé, nem neki, hanem a bántalmazónak hitt és saját gyermekétől fordult el.

2016 végén már anyám is járt M.-hez masszázsra, meg edzésre is. Jót is tett neki mind a kettő. Neki is szüksége volt egy barátra. M.-ben ezt megtalálta. A vallásossága megfelelő fogás volt anyámon, arról beszélgettek. A vallás eszköz volt arra, hogy mély barátság alakuljon ki köztük– mondta el a fiú a nyomozóknak. Hozzátette: “kapcsolatuk” 2018 novemberéig tartott. A végén a masszázsok már ritkultak, mivel az igazán mély vallásosság (vagy annak látszata) 2018 nyarán kezdődött a férfinál. Gyökeres változás állt be nála, mert állítólag rájött, hogy amit a fiúkkal csinál, az nem jó, márpedig jó keresztény akart lenni.

Erről így beszélt vallomásában az áldozat:

“Miután jött ez a fordulat, nem akart keresni sem engem, sem X.-t (egy másik áldozata, akivel évekig együtt is élt, a kapcsolat elején az iratok szerint H. 16 éves volt, X-el csak jelöljük, mivel áldozatvédelmi okokból a monogramját sem közöljük – a szerk.) Eldöntötte, hogy rendes keresztény lesz és keres magának egy nőt. Fokozatosan elkezdett járni anyámmal, meg pár másik személlyel keresztény közösségekbe, közben heti rendszerességgel bibliaórákat tartott, az edzőteremben és a lakásán.”

Azt is hozzátette, hogy a nagy fordulat előtt M. még egyszer kiélte magát rajta. Előbb közölte a fiúval, hogy szakítsanak, sőt, ő is legyen hívő, még sírt is a nagy megbánásban, majd arra kérte: tolja le a nadrágját…

KAMUGYÜLEKEZET + SPORTISKOLA = SOK-SOK GYEREK

A vallomásokban a gyülekezet, illetve csoportjainak neve is szerepel. Portálunk több nyomát is megtalálta M.-nek a szervezet dokumentumaiban. A modern gyülekezetnek több vidéki nagyvárosban van központja. Miközben Miskolcra, Szombathelyre, Pécsre, Bécsbe járt magába szívni, majd terjeszteni az igét, valamilyen budapesti szárnyat is építeni kezdett, és külön név alatt egy budapesti gyülekezetet is alapítani akart. Saját szervezetéhez rögtön egy sportiskolát is társított, a bérelt ingatlanban pedig harcművészeteket oktatott gyerekeknek. A sportiskola közösségi oldalán talált tengernyi fotó alapján állítható, hogy óvodás kortól kamaszkorig jártak oda a környékbeli fiatalok.

Megkerestük a nigériai gyökerű, Magyarországon dinamikusan terjeszkedő gyülekezetet, amelynek budapesti képviselőjeként is ismerik sokan F. M.-et. Közösségi oldalán számtalan megosztás, követés is egyértelműen utal valamilyen kapcsolatra. Igaz, megkeresésünk után 24 óra alatt eltűntek ezek a képek, videók, posztok. Kíváncsiak voltunk, mit tud a szervezet vezetése M. gyülekezetéről, amely még csak nem is hivatalos, bejegyzett intézmény, esetleg nekik is van közük hozzá. És másra is…

Elektronikus levélben kerestük meg a gyülekezetet. Megkérdeztük, mióta tagja a gyülekezetnek és milyen pozíciót tölt be F. M.? Mi az a Sionon Gyülekezet és Sportiskola, és nekik mi közük van hozzá? Arra is rákérdeztünk, volt-e tudomásuk arról, hogy milyen intim kapcsolatot tart fenn F. M. fiatalkorú fiúkkal? Kaptak-e erről jelzést és mit léptek, például értesítették-e a hatóságokat? Levelünkre ezidáig nem válaszoltak. Érdekes módon F. M., akit előző cikkünkben sem neveztünk meg, ahogy az általa gründolt álgyülekezetet és sportiskolát, sőt, a kerületet, de még konkrétan a sportágat sem, amelyben edzi a fiatalokat, csütörtök délutánra miden közösségi oldalát, profilját eltüntette. Még a személyes profilját is, ahol egy napja még hemzsegtek a Jézusról, Istenről, hitről és szeretetről szóló igék, idézetek.

NEM IS SEJTIK, HOGY KÍGYÓT MELENGETNEK A KEBLÜKÖN

Birtokunkba került ugyanis egy levél, amit durván egy éve írt egy elkeseredett édesanya a gyülekezetet vezetőknek. Az özvegyasszony drámai történetét tárta fel, hogyan került 2019-ben akkor 16 éves fia a gyülekezeten keresztül F. M. markába.

“Önök nagy valószínűséggel nem is sejtik, hogy kígyót melengetnek a keblükön, miközben valaki a sötét oldalról, Jézus és az Önök egyháza nevében igét hirdet álszent módon. Elöljáróban csak annyit, ha nem hisznek nekem, kérjenek információt a rendőrségtől, hogy van-e eljárás egy budapesti képviselőjük ellen, több feljelentés után, melyben fiatalkorúak ellen elkövetett szexuális zaklatásról van szó. Az én konkrét esetemben a 16-ik évében járó fiamat rontotta meg, kihasználva az édesapja elvesztése okozta fájdalmát. előbb barátságos pártfogóként, később a Szentírást felhasználva lelki tanítóként, végül pedig csábítóként hálózta be a vele egynemű fiamat.”

– írta az édesanya. Egy másik érintett szülő azt mondta lapunknak, M. felszívódott. Lakcímén két napja nem látták, ahogy az edzőteremnél sem. A sportiskola is átmenetileg zárva van…

Próbáltuk megkeresni a buzeráns pedofilt, de közben törölte magát mindenhonnan…(a szerk.)

Még hogy nincs összefüggés a pedofília és az “LMBTQ-közösség” között! Újabb gyermekmegrontó aktivistát buktattak le (18+)

Nem célja az LMBTQP közösségnek a pedofília legalizálása, de egyre jobban érzékenyítenek az irányukba