A budapesti hetedikes kislányt zaklató pedofil ellen bezzeg nem indítanak eljárást

A Hunnia-ügy – ártatlan – vádlottjai, tisztességes magyar családapák ellen több mint tíz éve folyik az eljárás. Eközben egy bizonyítottan pedofil iskolaőr büntetése csupán az, hogy kirúgják. Ez lenne a magyar igazságszolgáltatás?

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Iskolaőr zaklatott egy hetedikes lányt egy újpesti iskolában. A Telex megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság közölte: az iskola bejelentést tett, a rendőrség “az adatgyűjtés során meg is állapította a zaklatás gyanúját”.

A férfi alig három hete dolgozott az iskolában, amikor a bejelentés érkezett a férfi és a lány üzenetváltásairól, többek között az alábbiról:

  • Azért félsz, mert szűz vagy?
  • Igen.
  • Ne félj, én nagyon óvatos és ügyes vagyok, nem fog fájni. Fontos, hogy olyannal veszítsd el a szüzességed, aki már nem szűz. És tapasztalt. Mint én.

A rendőrség Telexnek küldött válaszában közölte: az érintett iskolaőr munkaviszonyát a Budapesti Rendőr-főkapitányság azonnali hatállyal megszüntette. A gyanúban szereplő bűncselekmény elkövetője a Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 31. § alapján csak magánindítványra büntethető, melynek előterjesztésére a sértett, illetve törvényes képviselője jogosult. Mivel a jogosult nem terjesztett elő magánindítványt, büntetőeljárás nem indult.

Ez azt jelenti, hogy további következménye, túl azon, hogy a férfi munkaviszonya megszűnt, nincs, mivel annak előfeltétele, hogy a sértett – ebben az esetben a gondviselő – magánvádat terjesszen elő. Ha ezt nem teszi, akkor ez a bűncselekmény nem büntethető.

Elnyerte méltó büntetését a pedofil? Több év bántalmazásért elég 21 év börtön?

Pedofilérzékenyítő darabot mutatnak be Németországban

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)