Egy 13 éves fiút zaklatott Bite Zsolt, miután azzal védekezett, hogy ő nem pedofil

A 40 éves Bite Zsolt pedagógiai asszisztens egy gyermekkorú fiúval is kikezdett, miután hétfőn derült ki róla, hogy egy 15 éves fiúval “kavart”. Ábel zaklatása azért is fontos, mert megdönti Bite védekezését, hogy tettében nem volt semmi jogellenes, hiszen a magyar törvények szerint a beleegyezési korhatár 14 év. A PestiSrácok.hu birtokába került egy fotósorozat is, amelyen jól látható, hogy BZsolt BigBoy milyen felvételekkel szórakoztat közel 1500 követőt a zárt TikTok csatornáján. 14 éven aluliak is láthatják vonagló és kéjelgő testét.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az óbudai Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola – azóta csak volt – dolgozója hétfőn bukott le. A férfi rendszeresen dicsekedett azzal, hogy tizenéves kamasz fiúkkal folytat szerelmi viszonyt. Később kiderült, hogy Youtube-csatornát is működtet, ahol erősen korhatáros tartalmakat oszt meg. Ezek mind a mai napig elérhetők. Az egyik videón aprólékos részletességgel számolt be arról, hogyan elégítette ki egy tizenegyedik osztályos fiú.

Egy szülő is nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, aki elmondta: gyermekétől tudta meg, hogy Bite Zsolt videóit több gyerek követi. Mindezek mellett néhány napja etikaórán alsó tagozatos gyerekeknek tartott szexuális felvilágosítást, annak keretében pedig kizárólag egynemű párok szexuális együttlétének részleteit ecsetelte a diákoknak.

Bite nagy hanggal volt eddig: bár vizsgálatot indítottak ellene a Krúdyban, majd el is bocsátották, fennen hirdette, hogy a TASZ, a Helsinki Bizottság és más liberális szervezetek majd úgyis megvédik. Arra is hivatkozott, hogy ő nem pedofil, hanem efebofil, ami jogilag teljesen rendben van, 14 év ugyanis a beleegyezési korhatár.

A PestiSrácok.hu most egy olyan TikTok-beszélgetést mutató mentést kapott, amely megdöntheti a pedofil – bocsánat, efebofil – pedagógiai asszisztens védekezését, és büntetőjogilag is komoly bajba kerülhet. A kifotózott beszélgetés alapján BZsolt Big Boy egy 13 éves fiúra írt rá ismerkedési szándékkal. A fiú egy “ratyi” kifejezéssel letudta volna, mire Bite közölte vele, hogy köszöni a bókot. Azt is hozzátette a fiúnak címezve, hogy helyes srác, és jólesett ki***ni a profilképére. A fiú erre már csak annyit kérdetett: “rendőrség mehet?”

Bite TikTok-csatornájáról több fotót is kaptunk, amelyeken álló nemi szervvel, egy szál alsónadrágban simogatja magát, ágyon fetreng, vagy a hátsóját tolja a kamerának.

Ezeket a gusztustalan felvételeket nem is titkoltan fiatal fiúknak szánja, akikkel valamilyen kapcsolatban reménykedik.

Bite-ügy: Feljelentést teszünk, mi már 2018-ban jeleztük a bűncselekményt!

Dopeman: az LMBTQP-lobbi hagyja békén a gyerekeket

(Pesti Srácok nyomán Szent Korona Rádió)