Dobos Krisztina párja, Egyed András is képbe kerül, ahogy a veszprémi Terem Füchsel Viktóriával is

Dobos Krisztina annyira “ott se vót” és annyira ártatlan, hogy a párja is képbe került a nyomozás kapcsán: E. Andrásról ír a Pesti Srácok, aki nem más, mint Egyed András (Facebookja). Dobos Krisztina facebook-oldalán nyilvános, hogy ő a kedvese.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egyed Andrásról logikai alapon rögtön elkezdték találgatni, amikor Dobos neve egyértelművé vált, hogy ő is benne lehetett. Az antifákat ismerők szerint ő is antifa nézeteket vall.

Dobos Krisztina esetén egyértelmű volt, hogy a közösségi médiában kapott hozzászólásokra miért nem reagál: előzetesben ül. Sokan azonban elkezdtek írni a párja üzenőfalára is (lásd kiemelt képünk), de ő sem reagált. Volt, aki konkrétan kijelentette, hogy nyilván ő is része volt az akciósorozatnak, de minimum tudott róla, ha már a barátnője résztvevő volt. Ez már eleve előrevetítette, hogy vélhetően szökésben van.

Jámbor Andrásék többek között azzal mentegetik Dobos Krisztinát, hogy a barátja tud neki alibit igazolni. Hát ez aztán jó alibi… Mindenesetre a nyomozó hatóság feladata elszámoltatni őt is, hogy pontosan miben, hogyan vett részt.

Tiroltól Veszprémig

Egyed munkahelye egyébként tiroli, ami azért érdekes – emeli ki a Pesti Srácok -, mert több eseményt, amit a magyarországi támadások megszervezéséhez használhattak fel, Ausztriában, illetve egyéb német nyelvterületen szerveztek meg. De volt magyarországi helyszín is, például a veszprémi Terem. Füchsel Viktória tartja fent (helyi balosok támogatásával) az anarchista-antifa klubot. Az eseményt is ő szervezte, ő hívott meg osztrák szélbalos, antifa radikális szervezetet. Az ő és a többi ilyen eseményt szervező felelősségre vonása vajon megtörténik?!

A Pesti Srácok információi alapján december 11-én Bécsben, december 12-én Innsbruckban, december 27-én pedig Linzben voltak összejöveteleik. Továbbá két magyarországi egyeztető előrendezvény is volt: január 25-én Budapesten a Gólyában tartottak előadást, majd Veszprémben január 27-én. Lásd alábbi képernyőmentéseinket, amiket még idejekorán lementett a Szent Korona Rádió, mikor észleltük a mozgolódást…

Akinek ennyi nem elég, és ártatlannak, jámbornak (ez a jelző új értelmet nyer András után) vélné:

És a gyűlölet erről a hozzászólásáról is süt…

Az antifa klub berendezései sem hagynak sok kétséget:

(Szent Korona Rádió)

Újabb agresszív antifa lepleződött le: Szabó Péter, aki a hangadókat, vezetőket ütné-verné és terrorizálná

Információk és arcképcsarnok a szökésben lévő és már letartóztatott antifákról

A németországi antifa “jogvédők” kiállnak és szabadságot követelnek a letartóztatott elvtársaiknak

További három magyar lehet bűnrészes a profin kitervelt Antifa támadásokban