A németországi antifa “jogvédők” kiállnak és szabadságot követelnek a letartóztatott elvtársaiknak

Az antifasiszta terroristáknak kimondottan saját magukra szabott “jogvédő” szervezete is van Németországban. Ők most kiállnak a Magyarországon letartóztatottak mellett, akiket a “nácik” elleni harc során “börtönöztek be”. Mint írják: ha igaz, ha nem, amivel vádolják őket, szabadságot nekik! Egyértelmű a helyzet: Nyugaton ezeknek a mocskoknak nagyobb a társadalmi elfogadottságuk. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Wir sind alle Linx! (“Mindannyian baloldaliak vagyunk!”) nevű gyűjtőszervezetről van szó, ami összefogja a németországi antifa szervezeteket. Twitter-csatornájukon sajátos módon ismertetik a budapesti Becsület Napját, majd megjegyzik, hogy a jobboldali magyar média már meghozta ítéletét. “Akár igaz, akár nem: kiállunk a magyarországi foglyok mellett, és követeljük minden antifasiszta azonnali szabadon bocsátását!” – írják a német terroristák a szabad véleménynyilvánítás jegyében… Ne legyen kétségünk afelől, hogy ügyvédet és anyagi támogatást is biztosítanak a magyarországi támadóknak.

A Wir sind alle linx! Egy németországi ernyőszervezet, amely az antifasiszta mozgalom kriminalizálása ellen küzd. A bűncselekmények miatt bebörtönzött aktivistákért szerveznek demonstrációkat. A hatályos jogszabályokat megkérdőjelezi a szervezet, a német rendőrség ellenük irányuló tevékenységét állami elnyomásként igyekeznek bemutatni. A szerveződés támogatói közt a német baloldali pártok képviselői is megtalálhatók, azaz parlamenti képviseletük is van (bár Jámbor András személyében a hazaiaknak is), például Irena Rudolph-Kokot (SPD), Jürgen Kasek (Die Grünen), Juliane Nagel, Stefan Hartmann és Susanne Schaper a Die Linke képviseletében. Azon sem lepődünk meg már, hogy ők is nagy kurd-rajongók, több YPG és PKK mellett kiálló akciójuk és kommunikációjuk van. Arról, hogyan kerülnek a nyugati antifák a kurd terroristákhoz, arról itt írtunk bővebben.

Szívrebbenés nélkül kiállnak a terroristák mellett is

Az ismertté vált Hammer-bande ügyben is kiálltak a vádlottak mellett, akiknek célja kimondottan az, hogy jobboldali(nak tűnő) személyeket fogyatékossá verjenek. Módszereikről és az egész megdöbbentő támadási protokolljukról itt lehet bővebben olvasni.

(Szent Korona Rádió)

Antifa összkép: a kurd terroristák által kiképzett nemzetközi antifa felforgató terrortevékenységéről (I. rész)

Ő a letartóztatott magyarországi antifa támadó nő (+nevek és további szálak)

A “magyar” antifa, mint hálózat

Lesből, követve, előzetes megkérdezés után támadtak a szélsőbalos antifák (beszámolók)