Információk és arcképcsarnok a szökésben lévő és már letartóztatott antifákról

A német média részletesebb fotósorozatott tett közzé a körözött antifa terroristákról.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Clara Wittkugelről (szökésben) azt írják 2014-ig az FC St. Pauli csapatában rögbizett, majd a Hamburg Knights csapatában baseballozott. Egy 2020-as fotón látható, amikor önkénteskedik a kieli “Lighthouse Foundation”-nál. Az alapítvány beszámolójában Wittkugel a holtenaui tengerparti üdülőhelyen tett politikai akciójával büszkélkedik. Ezt írja: „Megváltoztattam az információs táblákat, és kiakasztottam például egy plakátot a tengerparti üdülőhelyen, amelyen a különböző náci szimbólumok láthatók. Ez nagyon fontos a jobboldali szélsőségek térnyerése elleni társadalmi küzdelemben.”

“Alig három évvel később, a fiatal nő láthatóan készen áll arra, hogy embereket öljön meg a jobboldaliak elleni harcban.” – Írja róla az Einprozent.

Moritz Schröterről (szökésben) sajnos nem írnak részletesebben, csak fotókat tettek közzé.

Tobias Edelhoff (letartóztatva) viszont ismét megemlítik, hogy a Hammer-bande tagja volt. Korábban mi is megírtuk róla, hogy németországi  támadásoknál a helyszínt figyelte meg, illetve bizonyítottan a helyszíneken is ott volt, de ellentmondó vallomásokat tett az ottlétének okairók. Vélhetően egyes támadásokban tevőlegesen is részt vett – autópályán való meneküléséről cikkeznek konkrét akciók után. 2019-ben került a német nyomozók látókörébe több támadás, illetve azokat megelőző megfigyelések kapcsán is: egy Bikaszem nevű hely elleni támadások és egy jobboldali, berlin-hellersdorfi tanár megfigyelése majd megtámadása, amiért a tanár állítólag fellépett zenekarával egy hazafias rendezvényen.


Tobias Edelhoff letartóztatásakor

Tobias Edelhoff korábbi fotója.

(Szent Korona Rádió)

Elfogatóparancsot adott ki a rendőrség a szökésben lévő antifákkal szemben

A letartóztatott Dobosi Krisztináról Jámborék: “ott se vót” (+nevek és további szálak)

Exkluzív: A német Hammer-banda antifa tagjait fogta el az itthoni rendőrség?